Djali që ndjek rrugën e babait - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
 • Djali që ndjek rrugën e babait

  Shpesh e keni dëgjuar thënien “si babai, si djali”, por është kaq e pabesueshme në rastin e Robert Irwin, i biri I Steve Irwin.

  Ai sikurse edhe babai po I ndihmon botës të bie në dashuri me natyrën.

  Që nga mosha e vogël, Robert ishte magjepsur nga mrekullia që ta falë natyra.

  Tani, së bashku me familjen e tij, ai udhëton në gjithë planetin dhe kap me aparatin e tij bukurinë e mbretërisë së kafshëve.

  Është vetëm 13 vjeç, por ai tashmë ka realizuar fotografi të mrekullueshme, të cilat i ka ndarë në profilin e tij në Instagram.

1 / 15