Ky është 11 vjeçari që kujdeset për barin e Shtëpisë së Bardhë - Bota Sot
E premte, 07 gusht 2020
  • Ky është 11 vjeçari që kujdeset për barin e Shtëpisë së Bardhë

    11 vjeçari Frank Giaccio nga Falls Church në Virxhinia është padyshim një sipërmarrës i zoti pasi arriti të sigurojë një klient të mirë për biznesin e tij të korrjes së barit – Shtëpinë e Bardhë.

    Frank u ftua të fillonte punën pasi i shkroi një letër presidentit Trump ku i kërkonte të ofronte shërbimin e tij për barin e Shtëpisë së Bardhë.

    Ai kërkon 8 dollarë në orë për shërbimin e tij dhe e ka filluar ‘biznesin’ e tij në lagje duke u ofruar shërbimin komshinjve.

1 / 6