“Irma” shkretoi Barbudan - Bota Sot
E martë, 04 gusht 2020
  • “Irma” shkretoi Barbudan

    Shkatërrimi i shkaktuar nga uragani “Irma” ka lënë një prej ishujve më të frekuentuar nga turistët të pabanueshëm, për herë të parë pas 300 vitesh.

    Të 1800 banorët rezidentë në Barbuda janë evakuuar dhe më tepër se 95% e objekteve janë dëmtuar nga uragani që e goditi javën e kaluar.

    Uragani i nivelit 5 goditi ishujt në Karaibe me erëra deri në 300 km në orë, duke lënë pas gjurmë të shkatërrimit.

1 / 6