Fustanet më të bukura në tapetin e kuq - Bota Sot
E martë, 04 gusht 2020
 • Fustanet më të bukura në tapetin e kuq

  Keni për të shkuar në ndonjë ngjarje dhe ju duhet një dukje elegante.

  Gjithmonë hedhim sytë kah yjet dhe dukjet e tyre nëpër tapetin e kuq për t’u inspiruar.

  Të veshura nga brendet më të njohura botërore, duke shfaqur trendet e fundit me parakalimin e tyre, s’ka si te mos marrim ndonjë ide nga yjet e Hollywood.

  Më poshtë ju sjellim disa nga dukjet më të bukura në tapetin e kuq të çmimeve Emmy, të realizuara nga disa prej aktoreve më të famshme botërore.

  Hidhni një sy e krijoni idenë për dukjen tuaj për eventin e radhës.

1 / 12