Makiato me qen - Bota Sot
E shtunë, 08 gusht 2020
  • Makiato me qen

    Një kafe në Tajvan tërheq klientët duke ua bërë makiaton me fytyrën e qenit që kanë me vete. “My Cofi” bën art me porosinë e klientit duke përdorur qumësht, çokollatë dhe shumë durim. Fotografitë e postuara “online” kanë bërë që kafeja të fitojë famë dhe shumë njerëz kanë nisur ta vizitojnë atë së bashku me kafshën e tyre shtëpiake.

1 / 6