Artisti që pikturon me bulona - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
 • Artisti që pikturon me bulona

  Gjysmë pikturë dhe gjysmë skulpture, një studim i balancit, kaosit dhe harmonisë.

  Kështu mund të përshkruhen punimet e artistit Bruce Mackley.

  Duke përdorë më shumë se 20,000 bulona Mackley krijon piktura 3D, të mahnitshme e fascionuese.

  Ai ka thënë që kalon orë të tera në një punim dhe se durimi dhe fokusi janë ato çka nevojiten për të krijuar një art të tillë.

  Mund të shikoni punimet e tij.

1 / 8