Imazhet interesante të baballarëve me fëmijët e tyre - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
  • Imazhet interesante të baballarëve me fëmijët e tyre

    Të qenit baba nuk është punë e lehtë e në veçanti për ata të rinj dhe pa përvojë, por njëherit është ndjenja më e mirë.

    Pavarësisht faktit që mbesin pa gjumë gjatë natës, dhe u duhet të ndërrojnë pelenat dhe të lexojnë librat e njëjtë për fëmijët e tyre, ata janë shumë të lumtur që pranë vetes kanë ata për të cilët kanë ëndërruar gjithmonë.

    Fotogaleria e publikuar më poshtë, shfaq momentet më të mira të baballarëve të cilët nuk kanë hezituar t’i ndajnë me publikun imazhet me fëmijët e tyre.

    Këta baballarë që kanë pozuar përkrah fëmijëve të tyre kanë marrë komente pozitive, për faktin se janë treguar të kujdesshëm dhe përkushtuar ndaj familjes dhe më të dashurve të tyre. 

1 / 20