Imazhe të shkrepura në vendin dhe momentin e duhur - Bota Sot
E martë, 04 gusht 2020
  • Imazhe të shkrepura në vendin dhe momentin e duhur

    Të gjithë ata që dëshirojnë të realizojnë fotografi artistike, ëndërrojnë të shkrepin në vendin dhe momentin e duhur.

    Por, nganjëherë fotografia e përkryer realizohet befasisht, dhe këtë gjë më së miri e dëshmon fotogaleria e publikuar më poshtë.

    Bored Panda ka përpiluar këtë fotogaleri, që në shikim të parë këto imazhe nuk duken reale për faktin se janë shumë të bukura për t’u dukur reale.

    Këto imazhe janë shkrepur në vende të ndryshme të botës, kurse as vetë autorët e tyre nuk kanë besuar se do të jenë kaq të mira. 

1 / 18