“Gucci” prezanton koleksionin Pranverë/Verë 2018 - Bota Sot
E shtunë, 08 gusht 2020
  • “Gucci” prezanton koleksionin Pranverë/Verë 2018

    “Gucci” prezantoi koleksionin e ri në selinë qendrore të kompanisë.

    Të frymëzuar nga mitet dhe perënditë e Egjiptit të lashtë, Romës dhe Greqisë, ku vend u shndërrua totalisht në një ambient të ri,

    Modelet që sfiluan nën ritmet e muzikës elektronike “dance”, mbanin veshje përplot shkëlqim dhe materiale me ngjyra metalike, peliçe, e funde të gjata që kombinoheshin me çanta të vendosura rreth mesit, syze dhe kapele.

    Java e modës në Milano vazhdon deri në 26 shtator.

1 / 13