Tatuazhet e koordinuara që flasin më shumë se fjalët - Bota Sot
E hënë, 21 tetor 2019
  • Tatuazhet e koordinuara që flasin më shumë se fjalët

    Nuk dihet se kur tatuazhet janë paraqitur për herë të parë, por ka fotografi në lëkurat e thara të mumieve që janë më shumë se  katërmijë vjet të vjetra.

    Në ditët e sotme  njerëzit bëjnë tatuazhe jo vetëm për ta dekoruar  veten ose për t’i treguar të gjithëve rreth besimit të tyre jetësor, por gjithashtu edhe për t’ia dëshmuar dikujt dashurinë dhe besimin që kanë për to.

    Në këtë rast njerëzit bëjnë tatuazhe përputhëse që kanë një kuptim të veçantë kur bëhet bashkë.

1 / 11