Kështu mund t’i përdorni produktet e kozmetikës që keni dashur t’i hudhni - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
  • Kështu mund t’i përdorni produktet e kozmetikës që keni dashur t’i hudhni

    “Ruajtja është pasuria e të varfërve dhe mençuria e të pasurve” këto janë fjalët e Alexandre Dumas.

    Ndonjëherë gjërat që duken krejtësisht të padobishme mund të përdoren në të vërtetë për një kohë të gjatë.

    Për shembull, një krem me një erë që nuk ju pëlqen ose një pluhur në ngjyrën “e gabuar”.

    Pra janë disa produkte të kozmetikës të cilat mund t’i përdorni para se t’i hidhni.

1 / 6