Ja cilën rrobë të gjumit mund ta përdorni në përditshmëri - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
  • Ja cilën rrobë të gjumit mund ta përdorni në përditshmëri

    Manteli i gjumit mund të përdoret shumë lehtë edhe në përditshmërinë e gjithsecilit, sidomos për shkak të konformitetit që ofron.

    Më poshtë u sjellim disa nga këta mantel që mund t’i shfrytëzoni edhe jashtë banjos dhe dhomës së gjumit.

1 / 7