Kru 'Hidromorava' ka një njoftim për qytetarët e Kamenicës

Gjilani

Kru 'Hidromorava' ka një njoftim për qytetarët e Kamenicës

Më: 23 shtator 2020 Në ora: 10:31
Foto ilustrim

Kru "Hidromorava" SH.A. Gjilan ka njoftuar se për shkak të punimeve në zëvendësimin e gypave të vjetër AC nga operatori Teuta-M, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë për konsumatorët në lagjen Iliria dhe Berivojcë në Kamenicë.

Ndërprerje të ujit, do të ketë deri në ora 15:00

Njoftimi i plotë:

Kru "Hidromorava" SH.A. Gjilan

Njësia Kamenicë

Njoftim për konsumatorët në lagjen Iliria dhe Berivojcë, Kamenicë

Kamenicë, 22 shtator 2020 - Ju njoftojmë se për shkak të punimeve në zëvendësimin e gypave të vjetër AC nga operatori Teuta-M, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë për konsumatorët në lagjen Iliria dhe Berivojcë sot, dt 22 shtator, deri në ora 15:00.

Deri në njoftimin e radhës, Ju falemnderojmë për mirëkuptim!

Tel: 044 98 30 93

Përgjegjësi i Njësisë së KRU "Hidromorava" Sh.a Kamenicë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat