Shpalosën të gjeturat e kryeqyteteve evropiane përfshi Prishtinën

Kosova

Shpalosën të gjeturat e kryeqyteteve evropiane përfshi Prishtinën

Më: 20 gusht 2019 Në ora: 06:08
Ilustrim

Instituti Demokratik I Kosovës (KDI) / Transparency International Kosova, organizon konferencën për media gjatë të cilës do të shpalosën të gjeturat e hulumtimit pilot mbi transparencën e kryeqyteteve evropiane, ku mes 27 kryeqyteteve evropiane është vlerësuar edhe Prishtina. 

Projekti “Qasja në informacione në Kryeqytetet Evropiane” është udhëhequr nga Transparency International Sllovakia, dhe rezultatet do të shpërfaqen sot në sallën e konferencave të KDI-se.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat