Fillon fushata 'Ma thuaj me kohë - dhuna seksuale është krim'

Kosova

Fillon fushata 'Ma thuaj me kohë - dhuna seksuale është krim'

Më: 9 shtator 2019 Në ora: 06:12
Ilustrim

Instituti i Mjekësisë Ligjore, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës dhe EULEX-in organizojnë sot një rryezë të rrumbullakët për të shënuar fillimin e fushatës në lidhje me ruajtjen e provave biologjike në rastet e dhunës seksuale.

Instituti i Mjekësisë Ligjore, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës dhe EULEX-in, është duke nisur një fushatë të gjerë për ngritjen e vetëdijes për situatat e mundshme që i ekspozojnë kategoritë e ndjeshme në rrezikun e të qenit viktimë e dhunës seksuale. 

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat