Këto vende do të mbesin pa rrymë

Kosova

Këto vende do të mbesin pa rrymë

Më: 9 shtator 2019 Në ora: 18:35
Foto ilustrim

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës në ditët e ardhshme.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar qytetarët se për shkak të punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës në ditët e ardhshme, përcjell lajmi.net.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

11.09.2019

Njoftime për projekte investive

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS. 10 kV/04 Runik-Kisha (Kodi: 74000005036) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Runik-Kisha;

TS. 10 kV/04 Radishevë-1 (Kodi: 74000005037) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-1;

TS. 10 kV/04 Radishevë-2 (Kodi: 74000005051) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-2;

TS. 10 kV/04 Bajë (Kodi: 74000005039) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Bajë;

TS. 10 kV/04 Syrigan (Kodi: 74000005040) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Syrigan.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritjen e shtyllave.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballkani I (Kodi: 32000010) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III dhe Viva freshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i njehsorit dhe përçuesve të lidhjeve të grupeve matëse.

Dalja 10kV Ballkani III (Kodi: 32000012) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III dhe Viva freshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i njehsorit dhe i përçuesve të lidhjeve të grupeve matëse.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prugovci – Lumi Madh (Kodi: 15019008) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe nga ora 14:00 deri në 17:00 min.

Vendet: Milloshevë, Brezhnicë (një pjesë), Stanoci i Epërm, Stanoc i Ulët, Lumi i Madh (Velika- Rekë), Prilluzhë, Raskovë, Bakshi, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena restor, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave dhe shtrirja e përçuesit në Stanoc të Ulët, lagja Haradinaj dhe Haxhaj.

2.

TS 120/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Sekiraqë, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefci 1 dhe 2, Burica, Gllamniku dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e TS 10/0.4kV Muratovit 250kVA.

12.09.2019

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

1.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 35/10kV Prishtina II (Kodi: 100100) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Enti Higjenik, Spitali Amerikan, Forenzika TMK-1, Furra Zona Industriale, Don Bosko, Policia, Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjës Kalabria – banesat e Arabëve), Lagjja Emshiri (një pjesë), Veterniku I, Valoni petrol, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom Pezho, Panorama, Internation helth center, Lagjja Logreta, Albert Rudari, Bt Luli, Betonjerka Renulual Betoni, Auto Sherreti, Objekti i ish-Tjerrtores, IPKO, Drejtoria-Batllava dhe , Exlusivi.

Arsyeja e ndërprerjes: krijimi e kushteve të sigurisë gjatë remontit të rregullt të transformatorit T2 në TS Prishtina 1.

2.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 35/10kV Prishtina III (Kodi: 100110) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Qyteza Pejton 2, Zona Industriale Fushë- Kosovë, Tregu me shumicë, KFOR-i Hungarez, Spitali Medikus, Betonjera, RTK, Kuvendi, Enti i Statistikave, Fakulteti Fizolofik, Objekti C7 dhe një pjesë e lagjes Ulpiana, Lagjja Dardani te Santeja, Lagjja e Muhaxherëve, Kurrizi 1, Dardanija BII, Rilindja (Pallati I Shtypit), Hoteli Grandi, Nderrtesa e KEDS dhe Nderrtesa e PTK, Termokosi, Ulpiana, Mikro III, Bena-afi, një pjesë e Bregut tëDdiellit dhe Qendra tregtare.

Arsyeja e ndërprerjes: krijimi i kushteve të sigurisë gjatë remontit të rregullt të transformatorit T2 në TS Prishtina 1.

3.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 35/10kV Fushë- Kosova I (Kodi: 100120) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Anen e djathtë të Qytetit të Fushë-Kosovës, Banesat Bresje Fushë- Kosovë, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje, një pjesë e tregut, Uglari komplet, një pjesë të Fushë- Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku, Pompat e Ujësjellësit, Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova, Mulliri Fushë- Kosovë dhe Banesat e Reja.

Arsyeja e ndërprerjes: krijimi e kushteve të sigurisë gjatë remontit të rregullt të transformatorit T2 në TS Prishtina 1.

4.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 35/10kV Besia (Kodi: 100130) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK-së në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Iber Lepencin dhe fshati Besi.

Arsyeja e ndërprerjes: krijimi e kushteve të sigurisë gjatë remontit të rregullt të transformatorit T2 në TS Prishtina 1.

5.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 35/10kV Badovci (Kodi: 100140) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Graqanica2, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci, Lindja, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Minierat Kishnicë, Bejta komerc Kishnicë, pompa e ujit Badovc dhe Metaliku-Janjevë.

Arsyeja e ndërprerjes: krijimi i kushteve të sigurisë gjatë remontit të rregullt të transformatorit T2 në TS Prishtina 1.

6.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 35/10kV NTPM Teknologije Mabetex Group (Kodi: 100150) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: NTPM Tehnologie Mabetex Group- Besi

Arsyeja e ndërprerjes: krijimin e kushteve të sigurisë gjatë remontit të rregullt të transformatorit T2 në TS Prishtina 1.

7.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 35/10kV Mazgit-Koliq (Kodi: 100160) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Lluzan, Prugovc, Besi Pompat, Prugovci-1(te Villa Natyra Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdollin, Kazerma e FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Raskova, Bakshia dhe Fabrika e Bllokave Apolonia.

Arsyeja e ndërprerjes: krijimin e kushteve të sigurisë gjatë remontit të rregullt të transformatorit T2 në TS Prishtina 1.

8.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 04 Amortizatorët (Kodi: 10000002) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Amortizatorët;

Dalja 10 kV J 08 Buqaj (Kodi: 10000014) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Buqaj;

Dalja 10 kV J 10 Përparimi (Kodi: 10000005) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: KFOR-I Hungarez,Spitali Medikus,Tregu me Shumice,Betonjerka,

Dalja 10 kV J06 Ambasada Amerikane (Kodi: 10000017) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Buqaj;

Dalja 10 kV J 12 Kalabria 3 (Kodi: 10000006 prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Lagjja Kalabria (një pjesë), Ministria e FSK-së, Narteli, Banesat e Exclusive, Banesat Konaku;

Dalja 10 kV J 13 Z.Industriale-Aragoniti (Kodi: 10000009) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Eulex, Aragoniti, Fakulteti i Bujqësisë;

Dalja 10 kV J 14 Jumco (Kodi: 10000004) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Jumco;

Dalja 10 kV J 15 Kampin Jordanez (Kodi: 10000010) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec dhe PTK .

Dalja 10 kV J 16 Kalabria 2 (Kodi: 10000007) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Lagjja Kalabria;

Dalja 10 kV J 17 Bercom (Kodi: 10000011) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Bercom;

Dalja 10 kV J 18 Energoinvesti (Kodi: 10000003) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Energoinvesti;

Dalja 10 kV J 19 Simetronix (Kodi: 10000012) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Simetronix;

Dalja 10 kV J 20 Banesat e Arabeve (Kodi: 10000008) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Banesat e Arabëve;

Dalja 10 kV J 21 Apollonia J 21 Apollonia (Kodi: 10000013) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor

Dalja 10 kV J 22 Preoci (Kodi: 10000001) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemrës EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.

Dalja 10 kV J 23 Komuna e re (Kodi: 10000015) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Rekalitë, Komuna- objektet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i Kfor-it, MAP-AKI dhe Ambasada Amerikane.

Dalja 10 kV J 11 Komuna e re (Kodi: 10000016)

Vendet: ENK invest Group.

Arsyeja e ndërprerjes: krijimi i kushteve të sigurisë gjatë remontit të rregullt të transformatorit T2 në TS Prishtina 1.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat