KEDS paralajmëron qytetarët për ndëprerje të rrymës - Bota Sot
KEDS paralajmëron qytetarët për ndëprerje të rrymës

Kosova

KEDS paralajmëron qytetarët për ndëprerje të rrymës

Më: 14 nëntor 2019 Në ora: 16:34
Foto ilustrim

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J9 Llukari (Kodi: 13000004) nga ora 11:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Llukar, Makovc, Sinidoll.

Arsyeja: Energjizimi i transformatorëve energjetik në Projketin Instalimi i TS-it të Ri në NS Butovci-1.

2.

Nga NS 35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari (Kodi: 16021008) nga ora 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatova, Gllanasella dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/6kV Hani I Elezit do të ndërprehet:

Dalja 6kV Paldenica (Kodi: 42000004) nga ora 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamët, Dimca dhe Dremjaku.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrim shtyllash, izolatorësh, shkarkuesve katodik dhe kontrollim për vaj të transformatorëve.

Gjakovë

1.

Nga NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Opterusha (Kodi: 82000010) nga ora 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Pastrimi trasesë nga drunjtë, ndërrimi i shtyllës – degëzimi Hoçë e Madhe.

2.

Nga NS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjakova 3 (Kodi: 81083016) nga ora 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

Arsyeja: Dislokimi i kabllave toksore 10 kV – Projketi “Dislokimi i kabllove elektrike – Zgjerimi i urës”.

3.

Nga NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Cërmjani (Kodi: 80080012) nga ora 12:00 deri në ora 14:00.

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit 10(20)kV.

Gjilan

1.

Nga NS 110/10(20)kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strezovci (Kodi: 62000005) nga ora 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reçan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenicë, Strezoc, Kosovicë, Carevc, Bushincë, Tirincë, Krilevë, Leshtar, Bolec, Vaganesh, Kremenatë dhe Rahovicë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10(20) Ilirida (ish NS 35/10kV Shupkovci I) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Betonjerka (Kodi: 71074004) nga ora 10:00 deri në ora 16:00min.

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Peja

1.

Nga NS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Leshan (Kodi: 51000005) nga ora 10:00 deri në ora 16:00min.

Vendet: Fshatrat: Ramon, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrim i shtyllave dhe izolatorëve.

Prizren

1.

Nga NS 35/10kV Shari do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (Kodi: 30036002) nga ora 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishte, Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave.

16.11.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehen:

TR 2 nga ora 00:00 deri në ora 04:00min.

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë), Lagjeja Arberia (një pjesë), Pandora , Banesat e Novosellve, Lagjja Arbëria (një pjesë), Remonti, Rruga UÇK-se (një pjesë), Jakov Xoxa, Meto Bajraktari, Parku, Lagjja Muhaxhereve, Pompat (park), Blloku 3, Albi comerce, Buqaj, Furra Sheki, te Ariu, pompa e benzines, EBC, Konushevci, Objekti Ramiz Sadiku, Tjegullorja, Gjyqi, E.Duraku, Xhamia e Llapit, Kodra e Trimave, Shtëpia e Shëndetit, Ministria e Shërbimeve Publike, Qendra, Bankosi, Kuvendi, Bahollët, Tophanja, Meto Bajraktari, Bicurri, Art konstruksion,”BH-Home” Shpk Mentor Pllana-Dardania, Qyteza Pejton, qendra (një pjesë), remonti, KFOR-i dhe Stadioni i qytetit.

TR1 nga ora 04:00 deri në ora 08:00.

Vendet: Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë, Dragodan (një pjesë), Aktashi, qendra (një pjesë), Rruga Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë), Policia e Kosovës-Drejtoria, USAID-I, Ambasada Amerikane, Rrugët: Tirana (një pjesë), Iljaz Kodra (një pjesë), Bulevardi Bill Klinton (një pjesë), Drini i bardhe 1, Arta I/1, Shtefan Gjeqovi, Arta, Arbëria 1 , Arbëria 4 , Arbëria 5 , Arbëria 8 , Ismet Krasniqi, rrugët: Fehmi Agani (një pjesë), Luan Haradinaj (një pjesë), Qeveria e Kosovës, Rruga Fehmi Agani (një pjesë), Rruga Fehmi Agani (një pjesë), Uqk-së (një pjesë), Pallati i Rinisë, Pallati i ish- Rilindjes, Arbëria, Tregtia, Al Trade, Arberia Com, Dumnica Group dhe Ahmet Hyseni.

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 5 – Dalja 10kV J5 Bardhosh (Kodi: 13000001) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Trude (Kodi: 13000001002) prej orës 09:00 deri në 12:00 dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00min.

Vendet: fshati Trudë.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve sipas projektit investiv LOT 14 (Trudë).

3.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Graçanica 1 (Kodi: 10014004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja.

Arsyeja: Vendosja e dy shtyllave 12/1000 dhe promontimi i tyre.

4.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hajvalija (Kodi: 10014002) prej orës 11:30 deri në ora 12:30min.

Vendet: Hajvalia.

Arsyeja: Vendosja e një shtylle 12/315.

5.

Nga TS 110/35/10 kV Prishtina 3 – Dalja 10kV J14 Jumco (Kodi: 10000004) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS KQZ dhe AVUK (Kodi: 10000004036) prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Fushë- Kosovë

NS 10/0.4kV TS Tregtia Betonere 630 (Kodi: 10000004094) prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Fushë- Kosovë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe shkarkuesve të tensionit të mesëm sipas LOT 32 Fushë-Kosovë.

6.

Nga NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenasi 2 (Kodi: 16021002) nga ora 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit dhe Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja: Dislokimi dhe energjizimi i trafos me të gjitha elementet tjera TM në projektin Lot 18 -Drenas (nënprojekti TS Xhamia).

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Sharri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapça (Kodi: 30036009) prej orës 10:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Rapça e Ulët, Rapça e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci i Ulët, Kërsteci i Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Vendosja shtylles 12 m në Kërstecin e Poshtëm dhe Implementimi dhe vendosja 3 bazave të tensionit të lartë.

në TS Piramid si dhe vendosja shtyllës 9 metërshe dhe Implementimi në rrjetin e tensionit të ulët.

16.11.2019

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Daljet 10kV nga ora 09:00 deri në ora 10:00min.

Vendet: Rrugët: Deshmoret e Kombit, rr.Spitalit; rr.12 Qershori (një pjesë), Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hajrush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati, Seli Palushi, TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″ (Kulla),TS Ura e Dudit, Rr. Epopeja e Jezercit, 12.Qershori (një pjesë), rr.Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr.Skenderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.

Arsyeja: Lidhja e kabllos së re që furnizon trafostacionin e ri.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu – Dalja 10kV Onix (Kodi: 54000003) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Banjë-Kulla (Kodi: 54000003017) nga ora 12:00 deri në ora 15:00.

Vendet: fshati Banjë.

Arsyeja: Ndërrimi i bazës STU (400A) dhe rikonstruimi i panelit 0.4kV.

17.11.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20) kV Podujeva – Dalja 10kV Ballovc (Kodi: 14000008) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Sfeqel te Shkolla (Kodi: 14000008049) prej orës 09:00 deri në 12:00 dhe nga ora 13:00 deri në ora 16:00min.

Vendet: fshati Sfeqël

Arsyeja: Shtrirja e kablles 0.4 kV në projektin Sfeqël Shkolla LOT 6.

18.11.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J25 Xhamija e Llapit I (Kodi: 13000013) prej orës 10:00 deri në ora 11:00.

Vendet: Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i Mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku-Deshishku Constraction.

Arsyeja: Kthimi i daljes në gjendjen e mëparshme.

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Martinaj (Kodi: 73000009) nga ora 09:30 deri në ora 16:00.

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja: Ngritja e dy shtyllave 12/1600, konzolla së bashku me izolatorë ZNSI si dhe paisjet përcjellëse.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat