KEDS njofton për ndërprerje të rrymës, punime të domosdoshme në siguri të sistemit - Bota Sot
KEDS njofton për ndërprerje të rrymës, punime të domosdoshme në siguri të sistemit

Kosova

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës, punime të domosdoshme në siguri të sistemit

Më: 24 janar 2020 Në ora: 17:25
Foto ilustrim

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

25.01.2020
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Prishtinë
1.
Në NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Miradi ( (Kodi: 15018019) prej orës 10:30-15:00.
Vendet: Miradi e Epërme.
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave komplet dhe bartja e rrjetit elektrik në dy shtylla këndore të betonit si dhe eleminimi i shtyllave të drurit.
2.
Në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV J11 Matiqani ( (Kodi:19000041) prej orës 09:30-09:45 dhe 14:15-14:30.
Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e daljeve të reja të tensionit të ulët për përmirësimin e kualitetit të energjisë elektrike.
3.
Në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV TS-I Matiqani 2 ( (Kodi:19000041005) prej orës 09:30-14:30.
Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr.Arif Rama.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e daljeve të reja të tensionit të ulët për përmirësimin e kualitetit të energjisë elektrike.
Mitrovicë
1.
Në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Moteli ( (Kodi: 7300006029) prej orës 12:00-14:30.
Vendet: Rr.Deshmoret e Kombit,rr.Pronaj Group(nje pjese),rr.Martiret e Lirise,rr.Aziz Halili
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kabllos furnizuese 10 kV.
2.
Në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
Degëzimi i daljes 10 kV Ekstra me TS-et në vijim:
TS 10/0.4 kV Studime 2 ( (Kodi: 7300006011) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30
TS 10/0.4 kV Fabrika Ekstra ((Kodi: 7300006028) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30
TS 10/0.4 kV Studime ( (Kodi: 7300006030) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30
TS 10/0.4 kV Zjarrfikesat ( (Kodi: 7300006031) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30
TS 10/0.4 kV Rashicët ( (Kodi: 7300006032) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30
TS 10/0.4 kV 2 Maji ( (Kodi: 7300006035) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30
TS 10/0.4 kV Arianiti Company (Kodi: 7300006037) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30
Vendet: rr.Dëshmorët e Kombit, rr.Pronaj Group, rr.Martirët e Lirisë, rr.Aziz Halili, Fabrika Ekstra, Rashicetë, Studime, Zjarrfikesat dhe Moteli.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kabllos furnizuese 10 kV.
1.
Në NS 110/10 kV Ilirida do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Shefqeti ( (Kodi: 71075004006) prej orës 10:00-12:30.
Vendet: rr.Minatorët e Trepçës ( një pjesë) dhe rr.Edit Durham.
Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi rrjetit nga shtylla e thyer në të renë.
2.
Në NS 110/10 kV Ilirida do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Tuneli ( (Kodi: 71075004007) prej orës 10:00-12:30.
Vendet: rr.Minatorët e Trepçës ( një pjesë), rr.Gjon Buzuku, rr.Afrim Hajrizi, rr.Hamez Jashari dhe rr.Ramadan Behrami.
Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi rrjetit nga shtylla thyer në të renë.
26.01.2020
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Prishtinë
1.
Në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV J29 Rezonanca ( (Kodi:19000029) prej orës 10:00-10:15 dhe 12:00-12:15.
Vendet: TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu.
Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i 6 lidhseve XHE që të dislokohen kabllot 10 kV.
27.01.2020
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Gjakova
1.
Në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:
Degezimi Gerkoci-Dalja 10 kV Cermjani ( (Kodi: 80080012) prej orës 10:00-15:00.

TS cilat mbesin pa furnizim me energji elektrike janë:
TS 10/0.4 kV – 80080012034 BARDHANIQ SHKOLLA
TS 10/0.4 kV – 80080012038 RASHKOCI 2
TS 10/0.4 kV – 80080012308 GERGOCI 1
TS 10/0.4 kV – 80080012309 GERGOCI 2
TS 10/0.4 kV – 80080012310 ZHABELI 2
TS 10/0.4 kV – 80080012311 ZHABELI 1
TS 10/0.4 kV – 80080012313 TS BARDHANIQI
TS 10/0.4 kV – 80080012314 BARE E MADHE
TS 10/0.4 kV – 80080012315 SHQIPONJA 1
TS 10/0.4 kV – 80080012316 SHQIPONJA 2
TS 10/0.4 kV – 80080012317 KRELANI 1
TS 10/0.4 kV – 80080012319 KRELANI 3 DANEZET
TS 10/0.4 kV – 80080012504 KRELANI.
Vendet: Gerkoc 1, Bardhaniq, Zhabel, Bare e Madhe, Shqiponj dhe Krelan.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos ajroe 10 kV.
25.01.2020
Punime në projekte investive
Prishtinë
1.
Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Sfeqel Visoka ( (Kodi: 14000008050) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00
Vendet: Sfeqel, Lagja Visoka, Rr. Mahalla e Bejtullaheve
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos 0.4 kV në projektin Sfeqël- Visoka LOT 6.
26.01.2020
Punime nga palët e treta
Prizreni
1.
Në NS 35/10 kV Prizreni 4 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Bajram Curri ( (Kodi: 30033008) prej orës 10:00-14:00
Vendet: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:”Afioni”, “Etem-Trade”, “EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast.
Arsyeja e ndërprerjes: Realizimi i lidhjes 10 kV.
28.01.2020
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Gjilan
1.
Në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Bresalci 1 ( (Kodi: 63000010) prej orës 11:00-12:00.
Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.
Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.
2.
Në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Rrethi ( (Kodi: 63000014) prej orës 13:30-14:30.
Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr.e Prishtinës),TSB-Tuneli, TSB-16 (Dardania -I) dhe TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).
Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.
3.
Në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Spitali ( (Kodi: 63000018) prej orës 14:30-15:30.
Vendet: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e Dëshmorëve.
Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.
4.
Në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Zalli ( (Kodi: 63000019) prej orës 10:00-11:00.
Vendet: rr. e Prishtinës- kryqi, vetësherbimi Pireva dhe tregu i automjeteve.
Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.
5.
Në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV TS3 ( (Kodi: 63000020) prej orës 12:30-13:30.
Vendet: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6(Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).
Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat