Marrveshje bashkëpunimi ndërmjet DAK dhe MASh

Kosova

Marrveshje bashkëpunimi ndërmjet DAK dhe MASh

Më: 30 tetor 2020 Në ora: 16:36
Marrveshje bashkëpunimi ndërmjet DAK dhe MASh

Drejtoria për Arsim e Komunës së Fushë-Kosovës, ka nënshkruar sot marrëveshje bashkëpunimi me MASh-in

Qëllimi i kësaj marrëveshje ishte dhënia e 30 tablateve për 3 shkollat e qytetit, si donacion i OSBE-së, të cilët do të shpërndahen për komunitet pakicë 2/3, dhe pjesa tjetër për komunitetin shqiptarë. 

Me këtë bashkëpunim ndërmjet DKA dhe MASh pritet të arrihet avancimi i cilësisë së mësimnxënjës dhe përmirësimi i kushteve të mësimit për nxënësit e komuniteteve dhe po ashtu për përmirësimin e zbatimit të mësimit online në shkollat e Kosovës.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat