KEDS njofton për zonat që do të kenë mungesë të rrymës

Kosova

KEDS njofton për zonat që do të kenë mungesë të rrymës

Më: 29 korrik 2021 Në ora: 16:44
Ilustrim

KEDS ka bërë të ditur se si pasojë e punimeve në rrjet, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione nesër.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për vendet dhe orarin e ndërprerjeve.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

30.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:
LP 10kV Koliqi  (Kodi: 14016002) në dy termine prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 16:00  
Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.
Arsyeja: pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet

LP 10kV Ballovcit (kodi: 14000008) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: Surkishi,Lladofci,Sfeqel,Dumoshi,Shajkovci,Surdulli,Hertica,Drazhnje,Rakenica, Turuqica.

Arsyeja: Vendosja e përquesve 10kV në izolatorë

Mitrovicë

1.
TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV KFORI Francez (Kodi: 73000015) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Vendet: KFORI Francez
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizren

1.
TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Krusha (Kodi: 30034011) prej orës 13:00 deri në ora 15:00
Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Seperacioni. “Arbëria”, Seperacioni. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.
TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Hasi 2  (Kodi: 30034003) prej orës 11:00 deri në ora 13:00
Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

Ferizaj

1.

NS 35/10 kV Kaqaniku do të ndërprehet:

LP 10kV Pylltaria (Kodi: 40043004)  nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagje e re.

Arsyeja : Shqyrtimi i mbrojtjes rele

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

LP 10kV Denji (Kodi: 82081007)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja : Montim – Shtërngimi i përçusëve TM dhe ndërrimi i izolatorëve TM degëzimi Guri Kuq

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

LP 10kV J14 Rrethi (Kodi: 63000014)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli,TSB-16 (Dardania -I),TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja : Punimi i kokave kabllovike në TS 016 – Dalja e Rrethit

31.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga  NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku  (kodi 400430) pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV nga ora 10:00 deri 12:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe Uçk, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni he rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Transportimi dhe instalimi i transformatorëve të rinjë.

31.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS “Arkos” shpk-Visar Tahiri  me (kod: 11000013202) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: (Në mes te rr. Isa Kastarti dhe Shaqir Igrishta banesë afër afër Sh.F.M.U Mileniumi I Tretë – rruga per Matiqan)

Arsyeja e çkyçjes:  Ndrrimi i transformatorit

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Ismet Krasniqi me (kod: 11000014222) nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Rr. Ndue Pëlleshi ne afersi te Xhamise Mat 1

Arsyeja e çkyçjes:  Ndrrimi i transformatorit

3.

NS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV nga ora 09:00 deri 12:00

NS 10/0.4kV Baicë Zariqet me (kod: 16100008179)

NS 10/0.4kV Baicë te Kiqinët me (kod: 16100008031)

NS 10/0.4kV Florim Kiqina(me bashkëinvestim) me (kod: 16100008246)

NS 10/0.4kV Baicë te Xhylanet me (kod: 16100008033)

NS 10/0.4kV Baicë te Zariqt me (kod: 16100008034)

Vendet: Fshati Baicë

Arsyeja e çkyçjes:  Ndrrimi i transformatorit si dhe ormanit të TU në kuadër të projektit investiv.

4.

NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Blinda (Kodra e trimave 13) Baki me (kod: 13000003018) nga ora 08:00 deri 17:00

Vendet: Konsumatoret pas Auto sallonit Baki Automobile – Skoda ne Kodren e Trimave

Arsyeja e çkyçjes:  lidhjeve te kabllove ne ormanin distributiv.

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahovica me (kod: 40000014) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: F.sh.Rahovica, Softaj, Fusha e madhe, Pataz, Tazli, Pajatisht,Talinovci I muhaxherve

Arsyeja :  Permisimi i vrejtjeve ne kuader te projektit investiv.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat