Vendet që do të mbeten pa energji elektrike - Bota Sot
Vendet që do të mbeten pa energji elektrike

Kosova

Vendet që do të mbeten pa energji elektrike

Më: 9 korrik 2018 Në ora: 17:16
Ilustrim

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 11.07.2018 në TS 35/10 kV Parku i Biznesit  do të ndërprehet:

•       Dalja 10kV  Llapushnik (Kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleqk e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i releve.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 10.11.07.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

•       TS 10/04kV  GJON SERREQI (Kodi: 13000010055) prej orës 9-12:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Gjon Serreqi.

 Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

2.

Më 10.11.07.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

•       TS 10/04kV  Herticët (Kodi: 13000010041) prej orës 9-12:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: lagjja Herticët.

 Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

3.

Më 11.07.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

•       TS 10/04kV  Katunishta 2  (Kodi: 14000012192) prej orës 9:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katunishta 2 

 Arsyeja e ndërprerjes: Për shkak të punimeve në rrjetin e ri të Lot 2 Podujeva.

4.

Më 11.07.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

•       Dalja10kV  Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 9:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

 Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin “Shajkovc 2”.

 

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 11.07.2018 në TS 35/10kV  Drenas do të ndërprehet:

•       Dalja 10kV Pokleku i Ri (Kodi:16021007) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Poklek i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe Hib Petroli Zabel.

 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.07.2018 në TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

•       Dalja 10kV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr."G.Terbeshi",Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe Bizniset private.

 Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e rrjetit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 11.07.2018 në TS 110/35/10kV  Lipjan do të ndërprehet:

•       Dalja 10kV Bablaku (Kodi:41000001) prej orës 09:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Terrni,  Bablaku , Rubovci, Kojska, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gerlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova, Universium Babushi i Ri, Surqina, Cërrnilla, Mirashi i Ri dhe Mirashi.

 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 11.07.2018 në TS 110/35/10kV  Lipjan do të ndërprehet:

•       Dalja 10kV Konjuh (Kodi:41000004) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lipjan (një pjesë), Konjuh, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj. 

 Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

3.

Më 11.07.2018 në TS 110/35/10kV  Lipjan do të ndërprehet:

•       Dalja 10kV Baza e Asfaltit (Kodi:41000005) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Baza e asfaltit, Jeta  e re, Gracka e vjetër, Topliqani dhe Gracka e Vogël.

 Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

4.

Më 11.07.2018 në TS 110/35/10kV  Lipjan do të ndërprehet:

•       Dalja 10kV Lypjani-Qendra (Kodi:41000006) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit, rrugët “Lidhja e Prizrenit”, “Tahir Sinani”, “Komandant Kumanova” Ambulanta  etj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 10.07.2018 në TS 35/10 kV Xërxa  do të ndërprehet:

•       Dalja 10kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

 Arsyeja e ndërprerjes: Dëmontohet një shtyllë që paraqet shumë rrezik në fshatin Dobidol.

2.

Më 10.07.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

•       Dalja 10kV Jatex (Kodi: 80080025) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Jatex.

 Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe rregullimi i ndërprerësve të fuqisë.

3.

Më 10.07.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

•       Dalja 10kV Kompr.-Medicina punes (Kodi: 80080031) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kompr.-Medicina punës

 Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe rregullimi i ndërprerësve të fuqisë.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.07.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

•       Dalja 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 9:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllit të tensionit të mesëm.

2.

Më 12.07.2018 në TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

•       Dalja 10 kV Kqiqi  (Kodi: 71074002) prej orës 9:00 deri në ora 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja e ndërprerjes: Për shkak të punimeve në projektin Lot 4 2017, TS Kçiq te shkolla.

3.

Më 14.07.2018 në TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

•       NS 35/10 kV Shupkovci (Kodi: 710740) prej orës 16:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci, Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh, Qnderen e Qytetit, Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica, ETC,Emona City,Fabrika e pjimeve,Çarli,Parku i Biznesit,Terminali,Furra,,Zyra administrative e veriut, Gorenje, Betonjerka Burimi, Hoteli VIVALLUX.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja dhe kyçja e kabllove  në tension në punë pa ngarkesë në projekt.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 11.07.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

•       Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.07.2018 në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

•       Dalja 10 kV  Sh. e kulturës (Kodi: 51000018) prej orës 8:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtëpia e kulturës, te stadoni, rr.TMK-së,rr.Nëna Terezë, rr.Ahmet Xhikolli.

Arsyeja e ndërprerjes: Rritja e fuqisë.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 10.07.2018 në TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

•       Dalja 10 kV  Gurrakoci (Kodi: 50052002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gurakoc, Gurakoc Kulla, Gurakoc 35 i vjetëri .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i TMRr-ve 10kV.

2.

Më 10.07.2018 në TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

•       Dalja 10 kV  Zallaqi (Kodi: 50052003) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovic, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Dreja.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i TMRr-ve 10kV.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 11.07.2018 në TS 110/10KV Deqan do të ndërprehet:

•       Dalja 10 kV  Isniqi (Kodi: 53000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ahmetgjekajt. Tishukajt, Mehmetajt, Mulajt, Kukleci, Osadautajt.Tahirsylajt, Rexhametajt dhe Osmanajt.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave, shtrëngim i rrjetit dhe pastrim traseje.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.07.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

•       Dalja 10 kV  Velezha (Kodi: 31000030) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.   

Arsyeja e ndërprerjes: vendsjen e nderpresit ajror ne shtylle metalike

2.

Më 11.07.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

•       Dalja 10 kV  Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.   

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e ndërprerësit ajror në shtyllë metalike.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 11.07.2018 në TS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

•       Dalja 10 kV  Brodi (Kodi: 30037003) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati Brod dhe afariste:N.P.T "Kuk Comerc"(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 11.07.2018 në TS 35//10KV Zhuri do të ndërprehet:

•       Dalja 10 kV  Poslishta (Kodi: 30035006) prej orës 09:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.07.2018 në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

•       Dalja 10 kV  Tërpeza  (Kodi: 61065012) prej orës 9:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe  TS Privat 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në kuadër të projektit Lot 11 Gjilan.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test
Tjera