Vendet që do të mbesin pa energji elektrike - Bota Sot
Vendet që do të mbesin pa energji elektrike

Kosova

Vendet që do të mbesin pa energji elektrike

Më: 26 tetor 2018 Në ora: 18:12
Ilustrim

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. Ja cilat janë ato:

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 29.30.10.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Ismet Krasniqi (Kodi: 12000008127) prej orës 09:00-12:00 si dhe 15:00 - 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në projekt.

2.

Më 29.30.10.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Do të vazhdojmë me punimet ne projekte për venien në pune të trafove të reja dhe me demontimin e trafove të vjetra.

3.

Më 30.10.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kodra e Trimave 4 (Kodi: 13000012057) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Kodra e Trimave 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në projekt.

4.

Më 30.10.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kodra e Trimave 3 (Kodi: 13000012037) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS.Kodra e Trimave 3

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në projekt.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 30.10.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Lumi i madh (Kodi: 15019006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirembajtja dhe Prishjet.

2.

Më 30.10.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Livadicë (Kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 30.10.2018 në TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Breza (Kodi: 40044003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i  prishjeve.

2.

Më 30.10.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë,Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje dhe prishjet.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 27.10.2018 në TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Fshatrat -Voskopoja (Kodi: 40043001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Voskopoja,Trupaj,Trimor,Bicaj (Biqevc),Pallosh (Biqevc),Nikaj,Tushaj - Soponica,Malsi (Malzez),Vatë,Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja e ndërprerjes: Regullimi i kabllave.

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 30.10.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ura Terezive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujz

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion I LP + Pastrim Trase.

2.

Më 30.10.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe  Zhdrellë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 30.10.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dragabili (Kodi: 82082006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i prishjes.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 28.10.2018 në TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Velekinca (Kodi: 60062006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjilan ( Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Qeshme, Q.Qeshme - te farmat ) dhe Velekinca.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i 2 konzollave në LPe Velekincës.

2.

Më 28.10.2018 në TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Thertorja (Kodi: 60062012) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fani, Therrtorja, Fludi, TMK-ja, Stacioni i pompave Velekincë, Resti dhe  Laza.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të kalbura LP i Thertores.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 28.10.2018 në TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dalja e 5-it (Kodi: 60060005) prej orës 09:00 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zyrat e KEDS-it,Tregu i Gjelbërt,Shtëpia e mallrave dhe Bazeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion I Lp.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 30.10.2018 në TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Slivovë (Kodi: 60024003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bostoni,Turiqevc,Vllasali,Izvor,Koznicë,Svarqak,Prekoc,Manishincë,Zebincë,Vuqak,Llabjan,Llajshevc,Dragovc,Kukavicë,Gulmivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion I Lp

2.

Më 30.10.2018 në TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Frigoriferi (Kodi: 60061005) prej orës 00:00 deri në ora 03:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Frigoriferi

Arsyeja e ndërprerjes: Kontr.i Vajit  TR

3.

Më 30.10.2018 në TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i ulët dhe i Epërm dhe  Draganci i Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i prishjes.

4.

Më 30.10.2018 në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Pozhorani (Kodi: 61065014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 121Pompa (Zejna) TS.122 Pirraj Ts.123 Ramajt TS.124 Zukajt TS 125 Kulla TS.126 Alidemët TS.127 Alidemët TS.147 P(Shtëpia Private) TS.148 Gurthysi(Qerimi) TS.149 Pompa TS.150 Pozhoran TS.151 Novosell TS.152 TS. E fundit TS.153 Ramjan(Imria) 154 Ramjan P.(Zahir) Ts.155 Ramjan(Xhamija) TS.156 Ramjan (Shkolla) TS.157 Mulliri TS.158TS. i ri Zukajt Pozhoran TS.160 TS. Pirrajt Pozhoran TS.159TS. Pozhoran Dalja e Reja TS.162 TSSH Fusha e Sportit.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i prishjes.

5.

Më 30.10.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenica (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqani, Hajnoci, Meshina, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i prishjes.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 30.10.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00-12:00 si dhe 15:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe  Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërri i trafostacioneve egzistuese me të rinj dhe ngritjen e shtyllave.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 30.10.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliqi i Epërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrimi, Kopiliq i Ulët dhe Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

2.

Më 30.10.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bajri (Kodi: 71075004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Lagja Bajr dhe Frashëri .

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i prishjes.

3.

Më 30.10.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Poleti (Kodi: 73000007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Sitnica, Barakat, Sahiti 2, TSB Vushtex, TS Nr. 8 .

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i prishjes.

4.

Më 30.10.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 71075001) prej orës  10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërnicë dhe Pirq.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 27.10.2018 në TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

·         TS. 10/04 kV Rugova e re (Kodi: 54000013005) prej orës 13:00 deri në ora 14:30     

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Rugova e re.

 Arsyeja e ndërprerjes: Energjizim i objektit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 30.10.2018 në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe  Sedefi.

 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 30.10.2018 në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe  Rosujat.

 Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i prishjes.

3.

Më 29.10.2018 në TS 110/10(20)kV Istogu  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Vrella (Kodi: 54000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i problemit të komandimit të ndërprerësit nga distanca.    

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 28.10.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         TS-110 kV Theranda (Kodi: 320) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci, Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, "Graniti"Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi, Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku, Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova , Ballkani 1-2-3,Kforri, Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas , Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë, Motel Illyria,Gurëthyesi ENISI,Celi AG,Sejdi Binaku,Flori Kopshtar,Fab.Plastikës Gani Sallauka.Pompat e ujit:Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë, Rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi dhe Mulla Nura.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 29.10.2018 në TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Shkolla normale (Kodi: 30033004) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizim i objektit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 30.10.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica dhe  Novoselani.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

2.

Më 30.10.2018 në TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bajram Curri (Kodi: 30033008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi,  Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:"Afioni",Etem-Trade","EULEX","Kuk-Komerc","Sharri Beton" dhe "Sharri Pllasti”.

 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 30.10.2018 në TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Hoqa e qytetit (Kodi: 30035005) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste:Resturant "Keshtjella","Pompa Benxines Zhuri", Betonjera "Vellazrit e Bashkuar", Billushë "Pompa e Ujit" dhe Vlashna "Fanaj Petroll".

 Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i prishjes.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh Pas votimit të projektligjeve për shndërrimin e FSK-së në ushtri, a mund të ketë inskenime nga Serbia për një luftë të re në Ballkan?
Loading...