Vendet që nuk do të kenë rrymë - Bota Sot
Vendet që nuk do të kenë rrymë

Kosova

Vendet që nuk do të kenë rrymë

Më: 29 nëntor 2018 Në ora: 17:03
Ilustrim

KEDS-i, të enjten, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtina

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 03.12.2018 në TS 35/10 kV Fushë-Kosova ll do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fushë-Kosova l (Kodi: 15018006) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e transformatorit të ri 400kVA.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 01.12.2018 në TS 35/10kV Drenasi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Poklek i ri  (Kodi: 16021007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Poklek i Ri, Korreticë e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petroli Zabel.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 01.12.2018 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërpritet:

•       Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 03.12.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Livadicë (Kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 03.12.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefci 1 dhe 2, Burica, Gllamniku dhe Llapashtica e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovica

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 30.11.2018 në TS 110/10kV Skenderaj  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 74000011) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llausha, Rrec, Gecët, Vojvodë, Manastir Lagjja III e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e TS-it  Klinë e Ultë.

Më 01.12.2018 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 03.12.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 01.12.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërpritet:

•             Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe  Açarevë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorëve.

Më 01.12.2018 në TS 110/10(20) kV Vushtrria do të ndërpritet:

•             Dalja 10 kV Pestova-Mulliri (Kodi: 73000010) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Elektrik 1, Mulliri Elektrik 2-Maxhunaj, Fabrika e Patateve ''Qips''Pestovë, Restorani '' Ura e Gurit ''Maxhunaj, Fabrika e Drurit '' BINI '' Maxhunaj, Fabrika e Seperacijonit Maxhunaj

dhe  Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 01.12.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Terrni,  Bablaku, Rubovci, Kojska, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gerlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova, Universium Babushi I Ri, Surqina, Cërrnilla, Mirashi i Ri dhe Mirashi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 03.12.2018 në TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrellë dhe  Plitkoviq.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 01.12.2018 në NS 35/10 KV Magurë  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe  Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet  në projektin LP Drenica – Komoran.

Gjakova

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 01.12.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krelan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.    

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 03.12.2018 në NS 35/10 kV Gjakova I  do të ndërpritet:

•   Dalja 10kV Dobroshi (Kodi: 80080007)   prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Batusha, Berjahu, Brovina, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobroshi, Hereçi, rr.Lekë Dukagjini,  Molliqi, Nivokazi, Osek Hila (një pjesë), Pacaj, rr.Pashko Vasa, Skivjani (një pjesë) dhe Stublla.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Gjilani

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 01.12.2018 në NS 35/10 kV Rrafshina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Begunca (Kodi: 61067010) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Beguncë, Lubishtë, Shosharë, Letnicë, Vernakollë dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive.                 

Më 03.12.2018 në TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Uglari (Kodi: 60060016) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxha, Llofca, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 01.12.2018 në NS 35/10 kV Rrafshina  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 09:30 deri në ora 10:30

                                        

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati Mogillë, Kabashë, Rafshina, Bozovik, Shoshar, Debelldejë .

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i pozicioneve të ndarësit të linjës.

Peja

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 01.12.2018 në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni –një pjesë, Gllaviqicë, Kërstovc, Leshan, Klinqin, Sverkë e Thatë, Jabllanicë e Leshanit dhe  Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive.                 

Më 03.12.2018 në TS 35/10 kV Peja ll do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2 dhe  Bregu Kuqishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.                 

Më 02.12.2018 në TS 35/10 kV Isniqi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Dalja e 6 (Kodi: 53057006) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Kaqorraj.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal, ndërrimi dhe testimi i relesë.

Më 02.12.2018 në TS 35/10 kV Isniqi (Kodi: 53057) do të ketë ndërprerje totale: prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bletaria, Pushimorja e femijve dhe fshatrat: Hulaj, Demehalilët I, Demehalilët II, Ntp Stina Sadik Gjikokaj, Gani Imeraj, “Lika Trade” Sali Likaj, Isniq- Zukaj dhe Januzaj, Farika e pompave dhe Parketarja Kaqorraj.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal, ndërrimi dhe testimi i relesë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 01.12.2018 në TS 110/10kV Deçani  do të ndërpritet:

Dalja 10kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe  Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi I Rrjetit 2017“, LOT 12 Pejë -Gjakova për arsye të pastrimit të terrenit. 

Më 01.12.2018 në TS 110/10kV Deçani  do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV Deçani 2 (Kodi: 53000003002) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e rr.Asim Vokshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i panelit 0.4 kV.

Prizreni

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 01.12.2018 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi:30000015) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 03.12.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Budakova (Kodi:32000008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 01.12.2018 në NS 35/10 kV Prizreni lll do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Lakuriqi lV (Kodi:30032014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lakuriqi IV.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i kokave kabllovike në kthinën 10 kV.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh Pas votimit të projektligjeve për shndërrimin e FSK-së në ushtri, a mund të ketë inskenime nga Serbia për një luftë të re në Ballkan?
Loading...