64 aktakuza për 24 orë - Bota Sot
64 aktakuza për 24 orë

Kronikë e zezë

64 aktakuza për 24 orë

Më: 12 nëntor 2019 Në ora: 12:05
Ilustrim

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur gjashtëdhjetekatër (64) aktakuza kundër shtatëdhjetekatër (74) personave për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë pesëmbëdhjetë (15) persona, si dhe është bërë një (1) kërkesë për caktimin e paraburgimit të një (1) personi, për vepra të ndryshme penale.

Prokurori i shtetit ka bërë një kërkesë për sekuestrim të një telefoni celular Iphone

Para në shumë prej 306.60 €uro dhe atë si ne vijim:

-          Kartëmonedhe 3x50.00 €uro

-          Kartëmonedhe 5x20.00 €uro

-          Kartëmonedhe 1x10.00 €uro

-          Kartëmonedhe 8x5.00 €uro

-          Monedhe metalike 1x2.00 €uro

-          Monedhe metalike 4x1.00 €uro

-          Monedhe metalike 1x0.50. €uro

-          Monedhe metalike 1x0.10. €uro

-          Dy peshore elektronike;

-          Monedha metalike në shumën e përgjithshme prej 11.10 Euro;

-          Telefon samsung

Para në shumë prej 340.00 €uro dhe atë si ne vijim:

-          Kartëmonedhe 1x 50.00 €uro

-          Kartëmonedhe 9 x20.00 €uro

-          Kartëmonedhe 8 x10.00 €uro

-          Kartëmonedhe 6 x 5.00 €uro

-          Një telefon celular I-phone

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar tre (3) persona të dyshuar. Gjatë 24 orëve të fundit, Prokuroria Themelore në Prishtinë, ka ngritur tetë (8) aktakuza kundër tetë (8) personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar ka ndaluar për 48 orë dy (2) persona. Ndërsa, nga kjo Prokurori janë ngritur shtatë (7) aktakuza kundër shtatë (7) personave për vepra të ndryshme penale të parapara në Kodin Penal të Republikës së Kosovës (KPRK).

Prokuroria Themelore e Pejës, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar pesë (5) persona të dyshuar për vepra të ndryshme penale. Po ashtu,  kjo prokurori gjatë ditës së hënë ka ngritur gjashtëmbëdhjetë (16) aktakuza ndaj nëntëmbëdhjetë (19) personave për vepra të ndryshme penale. Kjo prokurori ka bërë kërkesë për sekuestrimin e disa mjeteve të cilat dyshohen se janë përdorur dhe përfituar nga vepra penale “Blerja, shitja, posedimi i paautorizuar i narkotikëve”.

Prokuroria Themelore në Gjilan, në dy raste të ndara, ka ndaluar tre (3) persona të dyshuar, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj një (1) personi të dyshuar dhe ka ngritur katër (4) aktakuza kundër shtatë (7) personave.

Prokuroria Themelore në Gjakovë,  gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar,  është ndaluar një (1) person i dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh, si dhe kjo prokurori ka ngritur tri (3) aktakuza kundër tre (3) personave për vepra të ndryshme penale.

Brenda 24 orëve Prokuroria Themelore në Mitrovicë, ka ngritur gjashtëmbëdhjetë (16) aktakuza kundër gjashtëmbëdhjetë (16) personave, për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Ferizaj, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar një (1) person të dyshuar dhe ka ngritur dhjetë (10) aktakuza kundër katërmbëdhjetë (14) personave për vepra të ndryshme penale.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat