Vrasje, drogë dhe prostitucion', kush janë 7 personat që do të përballen me OFL - Bota Sot
Vrasje, drogë dhe prostitucion', kush janë 7 personat që do të përballen me OFL

Kronikë e zezë

Vrasje, drogë dhe prostitucion', kush janë 7 personat që do të përballen me OFL

Më: 4 gusht 2020 Në ora: 13:35
OFL

OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë edhe 7 shtetasve gjatë ditës së stome.

Nikollaq Sina, me banim në Vlorë, i dënuar për veprën penale “Trafikim i lëndëve narkotike”;

Raul Zenunaj, me banim në Vlorë, i dënuar në Itali, për veprën penale  “Organizatë kriminale me qëllim trafikimin ndërkombëtar të drogës”;

Satilno Basho, me banim në Vlorë, i dënuar për veprën penale  "Vrasja me paramendim” e mbetur në tentativë";

Elvis Gaçaj, me banim në Tiranë, i dënuar për veprën penale "Prodhimi dhe shitja e narkotikëve";

Petrit Kamberi, me banim në Fier, i dënuar për veprën penale “Vrasja me paramendim”;

Alket Rushiti, me banim në Fier, i dënuar për veprën penale "Trafik i femrave për prostitucion";

Laert Haxhiu, me banim në Lushnjë, i dënuar për veprat penale “Vrasja në rrethana cilësuese” e mbetur në tentativë, “Armëmbajtja pa leje” dhe “Prishja e qetësisë publike”.

Ja njoftimi i plotë:

OFL, 4 gusht 2020

Vijon pa ndërprerë Operacioni Forca e Ligjit, në zbatim të detyrave të përcaktuara në Aktin Normativ të datës 31 janar 2020.   

Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për krim të organizuar apo krime të rënda, gjatë ditëve të fundit, OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë, shtetasve:

N. S., me banim në Vlorë, i dënuar për veprën penale “Trafikim i lëndëve narkotike”;

R. Z., me banim në Vlorë, i dënuar në Itali, për veprën penale  “Organizatë kriminale me qëllim trafikimin ndërkombëtar të drogës”;

S. B., me banim në Vlorë, i dënuar për veprën penale  "Vrasja me paramendim” e mbetur në tentativë";

E. G., me banim në Tiranë, i dënuar për veprën penale "Prodhimi dhe shitja e narkotikëve";

P. K., me banim në Fier, i dënuar për veprën penale “Vrasja me paramendim”;

A.    R., me banim në Fier, i dënuar për veprën penale "Trafik i femrave për prostitucion";

L. H., me banim në Lushnjë, i dënuar për veprat penale “Vrasja në rrethana cilësuese” e mbetur në tentativë, “Armëmbajtja pa leje” dhe “Prishja e qetësisë publike”.

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.

OFL është në veprim të pandërprerë dhe në kryerje të veprimeve komplekse për vendosjen e sekuestrove emergjente mbi pasuritë e dyshuara të përfituara nga krimi, si dhe për dërgimin e formularëve të vetëdeklarimit të gjithë personave që janë subjekt i Ligjit Special.

OFL do të informojë publikun në vijimësi për të gjitha nismat procedurale dhe operacionet ekzekutive që do të kryejë.

Fjalë kyçe Vrasje drogë dhe prostitucion' kush janë 7 personat që do të përballen me OFL 13:10 04/08/2020 OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë edhe 7 shtetasve gjatë ditës së stome. Nikollaq Sina me banim në Vlorë i dënuar për veprën penale “Trafikim i lëndëve narkotike”; LEXO EDHE: Arrestohet avokati i rremë në Mat i mori para një personi për... Raul Zenunaj i dënuar në Itali për veprën penale “Organizatë kriminale me qëllim trafikimin ndërkombëtar të drogës”; Satilno Basho i dënuar për veprën penale "Vrasja me paramendim” e mbetur në tentativë"; Elvis Gaçaj me banim në Tiranë i dënuar për veprën penale "Prodhimi dhe shitja e narkotikëve"; Petrit Kamberi me banim në Fier i dënuar për veprën penale “Vrasja me paramendim”; Alket Rushiti i dënuar për veprën penale "Trafik i femrave për prostitucion"; Laert Haxhiu me banim në Lushnjë i dënuar për veprat penale “Vrasja në rrethana cilësuese” e mbetur në tentativë “Armëmbajtja pa leje” dhe “Prishja e qetësisë publike”. Ja njoftimi i plotë: OFL 4 gusht 2020 Vijon pa ndërprerë Operacioni Forca e Ligjit në zbatim të detyrave të përcaktuara në Aktin Normativ të datës 31 janar 2020. Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për krim të organizuar apo krime të rënda gjatë ditëve të fundit OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë shtetasve: N. S. i dënuar për veprën penale “Trafikim i lëndëve narkotike”; R. Z. për veprën penale “Organizatë kriminale me qëllim trafikimin ndërkombëtar të drogës”; S. B. i dënuar për veprën penale "Vrasja me paramendim” e mbetur në tentativë"; E. G. i dënuar për veprën penale "Prodhimi dhe shitja e narkotikëve"; P. K. i dënuar për veprën penale “Vrasja me paramendim”; A. R. i dënuar për veprën penale "Trafik i femrave për prostitucion"; L. H. “Armëmbajtja pa leje” dhe “Prishja e qetësisë publike”. Këta individë si subjekt i Ligjit Special duhet t’u përgjigjen me shkrim brenda 48 orësh të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut për veprime të mëtejshme. OFL është në veprim të pandërprerë dhe në kryerje të veprimeve komplekse për vendosjen e sekuestrove emergjente mbi pasuritë e dyshuara të përfituara nga krimi si dhe për dërgimin e formularëve të vetëdeklarimit të gjithë personave që janë subjekt i Ligjit Special. OFL do të informojë publikun në vijimësi për të gjitha nismat procedurale dhe operacionet ekzekutive që do të kryejë. kush janë 7 personat që do të përballen me OFL
Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat