Shqiptar

Kultura

Shqiptar

Nga: Zymer Mehani Më: 9 prill 2021 Në ora: 16:45
Zymer Mehani

Haptas drejtësinë ta shtrydhën

E armiqtë të thanë se je vrasës Hi u munduan të të hedhin në sy

E të verbër arniqtë të quajtën ty

T'i qepnin kapakët e syve doninDhe të thanë se ti je gjumash

Me ngjyrë gjaku prore të përlyen

E të thanë gjakatarët se ti je tiran

Të vranë e të prenë shpeshherë

Me armiqtë luftove dhëmbë më dhëmbë

Jetë dhe mot denbabaden

Ti gjithnjë qëndrove në këmbë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat