DokuTalks, diskim për sistemet e energjisë që mund të aplikohen në Kosovë

Kultura

DokuTalks, diskim për sistemet e energjisë që mund të aplikohen në Kosovë

Më: 10 gusht 2017 Në ora: 07:31
DokuTalks

Konsorciumi Kosovar i Organizatave të Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID), merr pjesë në debatin e organizuar në kuadër të Dokufest për trendet globale të sistemeve të energjisë që mund të aplikohen në Kosovë dhe rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Diskutimi do të mbahet pasdite në Hamamin e Prizrenit.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat