Këto vende do të mbesin pa rrymë gjatë dy ditëve të ardhshme

Lajme

Këto vende do të mbesin pa rrymë gjatë dy ditëve të ardhshme

Më: 15 gusht 2019 Në ora: 17:06
Foto ilustrim

KEDS-i ka njoftuar se gjatë dy ditëve të ardhshme disa vende do të mbesin pa rrymë.

Për shkak të punimeve në rrjet, KEDS-i ka njoftuar se disa vende gjatë dy ditëve të ardhshme do të mbesin pa rrymë për kohë të caktuar.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

Dalja 10kV Qyteti II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV B.Morava (Fidanishte) 1 (Kodi:7400001002)  prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr. 28 Nëntori dhe një pjesë e qendrës së qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e shtyllave të tensionit të ulët.

Pejë

1.

Dalja 10kV Deçani do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Carabreg i Epërm – Dautaj (Kodi:53000003014)  prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshati Carabreg.

Arsyeja e ndërprerjes: zhvendosja e rrjetit të tensionit të ulët.

17.08.2019

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga Dalja 10kV Emin Duraku (kodi 40040002)do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Gjon Sereqi 1 (Kodi:40040002011)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rruga Gjon Ereqi

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit, ndërrimi i panelit 0.4kV dhe zhvendosja e kthinave.

NS 10/0.4kV XHon Sereqi  (Kodi:40040002012)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rruga Gjon Serreqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit, ndërrimi i panelit 0.4kV dhe zhvendosja e kthinave.

NS 10/0.4kV Pa emërtim (Kodi:40040002204)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Gjon Serreqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit, ndërrimi i panelit 0.4kV dhe zhvendosja e kthinave.

2.

Nga NS 110/35/10kV Lipjan (kodi 410000)do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zona Industriale  (Kodi:41000009)  prej orës 15:00 deri në ora 18:00

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes: energjizimi i transformatorit të ri.

Prishtinë

1.

Nga Dalja 10kV Brejse (kodi 10012004)do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Qeku (Kodi:10012004046)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Uglar.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit 10 kV, vendosja e shtyllës 12/1600, vendosja e shkarkuesve të mbitensionit, lidhëseve 10(20) kV, lidhëseve 0.4kV.

NS 10/0.4kV  Uglar 3 (Kodi:10012004044)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Uglar

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit 10 kV, vendosja e shtyllës 12/1600, vendosja e shkarkuesve të mbitensionit, lidhëseve 10(20) kV, lidhëseve 0.4kV.

NS 10/0.4kV  Uglar 4 (TS Norvegjezët) (Kodi:10012004048)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Uglar

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit 10 kV, vendosja e shtyllës 12/1600, vendosja e shkarkuesve të mbitensionit, lidhëseve 10(20) kV, lidhëseve 0.4kV.

NS 10/0.4kV  Lagjja e Re  (Kodi:10012004049)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Uglar.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit 10 kV, vendosja e shtyllës 12/1600, vendosja e shkarkuesve të mbitensionit, lidhëseve 10(20) kV, lidhëseve 0.4kV.

NS 10/0.4kV  Apollonia (TS Model Sllovenija) (Kodi:10012004167)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Uglar.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit 10 kV, vendosja e shtyllës 12/1600, vendosja e shkarkuesve të mbitensionit, lidhëseve 10(20) kV, lidhëseve 0.4kV.

NS 10/0.4kV  Al Trade Center (Kodi:10012004182)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Uglar

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit 10 kV, vendosja e shtyllës 12/1600, vendosja e shkarkuesve të mbitensionit, lidhëseve 10(20) kV, lidhëseve 0.4kV.

NS 10/0.4kV  Al Trade Center sh.p.k. (Kodi:10012004226)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Uglar.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit 10 kV, vendosja e shtyllës 12/1600, vendosja e shkarkuesve të mbitensionit, lidhëseve 10(20) kV, lidhëseve 0.4kV.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Kllokoti (kodi 610650) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vinex (Kodi:61065010)  prej orës 16:00 deri në ora 18:00

Vendet: Fabrika Vinex dhe ETC.

Arsyeja e ndërprerjes: shtimi i kthinës së re 10kV.

Njoftime për projekte investive

Prizren

1.

TS  110/35/10kV Prizreni I do të ndërprehet:

TS 35/10kV Zhuri  (Kodi:300350)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Ujësjellësi, Lagjjet Omaj dhe Ademaj në Zhure, Kampi Bektel-Enka, Dogana Vermicë,

Zhuri,Shkozë,Dobrushtë,Milaj,Gorozhub,Planejë,Vërmicë, Gorozhub, Mile,Plane dhe një pjesë të Zhurit, Zhur,Vlashnjë, Poslishtë,  Nashec,Muradem,Lubiqevë,Leskovec,Kobajë,Jeshkovë,HoqëeQytetit,Grazhdanik,Billushë,Afariste:Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”,Betonjera “Vëllezërit e Bashkuar”,Billushë “Pompa e Ujit”,Vlashna “Fanaj Petroll”, Poslishtë, Grazhdanik, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimii kthinave 35kV.

TS 35/10kV Sharri(Dragashi)  (Kodi:300360)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishtë,Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë, rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore, Ambullanta e mjeksisë familjare,Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc, fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit,Zgatar, Zym i Sharrit, Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala, Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci i Ulët, Krsteci i Naltë, Rrenci,Ferma  TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujësjellsi Brezne dheRematex.

Arsyeja e ndërprerjes: energjizimi i kthinave 35kV.

TS 35/10kV Dikanca  (Kodi:300370)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Frigofood si dhe HC “Dikanca”(G 1+G 2) dhe HC”Dikanca” G 3, Fshati Brod dhe afariste:N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance, fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan, Radesh dhe Hidrocentrali Orqusha dhe Eurokosi.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimii kthinave 35kV.

Prishtinë

1.

Nga TS  110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J06 Rezervarët e Kforit  (Kodi:13000002)  prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bardhoshi dhe  Bërnica e Ulët, Barilevë Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët, ”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha, Ndriçimi publik për autostradë, Prugovc –Kaqurë.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i konzollave të tensionit të mesëm në fshatin Bërnicë e Ulët.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat