Ligji i tërheqjes: 5 mënyra për ta aktivizuar atë dhe për të sjellë dashuri në jetën tuaj

Life style

Ligji i tërheqjes: 5 mënyra për ta aktivizuar atë dhe për të sjellë dashuri në jetën tuaj

Më: 23 gusht 2019 Në ora: 15:50
Foto ilustrim

A është e mundur të aktivizoni ligjin e tërheqjes? Ndoshta ju jeni me këtë frazë të Budës: “E gjithë ajo që ne jemi është rezultat i asaj që kemi menduar”. Një nga sukseset më të fundit letrare, ‘The Secret’, flet për këtë dhe se si mënyra jonë e të qenit dhe të menduarit ndikon në jetën tonë.

Atëherë, çfarë është ligji i tërheqjes?

Ne mund ta definojmë atë si energji, të padukshme, por jashtëzakonisht të fuqishme, të aftë t’i tërheqin secilit person atë që ai dëshiron ose, përkundrazi, atë që ai ka frikë. Mendimi njerëzor është një nga forcat më të rëndësishme, për mirë ose për keq, i aftë për të prodhuar efekte analoge me fuqinë e atomeve.

Në thelb, njohja e kësaj energjie të quajtur ligji i tërheqjes do të thotë të fitosh vetëdijen e nevojshme në mënyrë që jeta jonë të jetë ajo që ne dëshirojmë më së shumti. Ky pasazh, ai i vetëdijesimit, është një nga pikat kryesore në lidhje me cilësinë e mendimeve tona.

A është e mundur, të mësojmë të qeverisim ligjin e tërheqjes? Përgjigja është po. Le të shohim së bashku 5 hapat bazë për të arritur këtë qëllim

Ndërgjegjësimi i qëllimeve tuaja

Ju nuk keni nevojë për teori të mëdha ose formula të komplikuara matematikore për të bërë të qartë, brenda vetes, cilat janë aspiratat në lidhje me jetën tuaj. Ajo që duhet të bëhet është izolimi i mendjes nga zhurma dhe kaosi që shpesh rrethon njerëzit, dhe të pyesni se çfarë dëshironi dhe çfarë nuk pëlqeni. Frika dhe ankthi, të cilat çdo ditë shqetësojnë dhe shpërqendrojnë forcat dhe energjitë, pothuajse eliminohen duke fituar vetëdije. Hapi i parë dhe më i rëndësishëm në ligjin e tërheqjes.

Mendoni pozitivisht

Është e barabartë me kuptimin se nuk ju ndjek negativiteti, problemet, ankthi, se këto pengesa janë kapërcyer, por duke u përpjekur të mbeten të përqendruar në pozitivitetin e jetës. Nuk ka shkopinj magjik, është kryesisht një zgjedhje individuale që mund të ruajë energjitë e saj brenda perimetrit të pozitivitetit.

Lidhuni me mendimet tuaja çdo ditë

Përdorimi i tepërt i teknologjisë, zhurmat e mesazheve, kërkesat, janë armiq të mundshëm për balancën e vetes. Ligji i tërheqjes sugjeron rëndësinë e momenteve për të izoluar veten nga çdo gjë, duke marrë frymë thellë dhe duke u fokusuar në pjesën më intime të mendimeve.

Veproni, jo vetëm mendoni

Veprimi është i nevojshëm për të transformuar forcën dhe energjinë e mendjes në diçka konkrete. Dëshira nuk është e mjaftueshme, ne kemi nevojë për vazhdimësi, një lidhje mes mendimit dhe rezultatit. Ligji i tërheqjes sugjeron rëndësinë e vendosjes së disa qëllimeve në një kohë. Arritja e tyre nënkupton përforcimin e vetëvlerësimit dhe pozitivitetit, duke qenë në gjendje të vazhdojë me entuziazëm gjithnjë e më të madh.

Mësoni mirënjohjen

Të dini të thoni faleminderit, ju mëson të kuptoni se edhe një ngjarje negative mund t’iu mësojë diçka, të mos lejoni egoizmin të qeverisë jetën tuaj. Ligji i tërheqjes, si një shumë dhe sintezë e energjisë, duhet të stimulohet me ndarjen, mbi të gjitha të asaj që është pozitive dhe gjithashtu me ndihmën e atyre që janë pranë nesh.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat