A ka ndodhur ndonjëherë me ju?

Life style

A ka ndodhur ndonjëherë me ju?

Më: 20 shtator 2019 Në ora: 14:26
Ilustrim

Udhëzuesit ose engjëjt tanë shpirtërorë duan të flasin me ne dhe të përdorin metoda të ndryshme, si një këngë e thjeshtë në radio, duke iu përgjigjur një lutjeje, një faqe të një libri ose madje duke drejtuar vëmendjen tonë te numrat e përsëritur në një orë, të tilla si 11: 11.

Në fillim, kjo dukuri mund të duket një rastësi marrëzie, por nëse shihni më thellë, do të kuptoni se ajo mbart një mesazh shpirtëror shumë të fuqishëm. Gjithnjë e më shumë njerëz duket se i vërejnë këto numra që përsëriten në orë, në tabela, në shenja rrugore dhe në vende të tjera. Kjo kërkon një ndryshim të madh në vetëdije dhe perceptim.

Ky fenomen ndodh kryesisht për të na kujtuar sinkronitetet e thella dhe ndryshimet kozmike që po ndodhin në këtë moment në planet dhe sjell vëmendjen tonë në mendime dhe ndjenja. Synimi i fshehur i engjëjve tanë për të sjellë vetëdijen tonë në 11:11 është që të na bëjnë më të vetëdijshëm dhe të na kujtojnë se ata na japin këshilla dhe mençuri sa herë që ndjehemi të bllokuar, të frikësuar ose të irrituar.

Sipas Doreen Virtue, një terapist i mirënjohur engjëllor dhe ndërmjetës psikik midis botës shpirtërore dhe asaj njerëzore, duke parë numra të përsëritur, veçanërisht 11:11, duhet të përqendrohemi në mbajtjen e mendimeve tona pozitive, në mënyrë që dëshirat tona të plotësohen menjëherë. Vendosni të gjithë vëmendjen tuaj në atë që dëshironi, sesa në atë që keni frikë, dhe engjëjt tuaj do të vazhdojnë t’ju shpërblejnë. Sa më shumë numra “1” të shihni në një orë ose ndonjë objekt tjetër, aq më e fortë është lidhja mes jush dhe udhëzuesve ose engjëjve tuaj shpirtërorë.

Meqenëse Toka është në një gjendje kaq të çrregulluar, shumë njerëz janë thirrur të rivendosin paqen dhe harmoninë në planet, duke e bërë tokën tonë një kopsht të vërtetë të Edenit, ku të gjithë mund të prosperojmë dhe të shijojmë përvojën njerëzore. Sipas kalendarit Maya, fillimi i axhendës filloi në 21 dhjetor 2012 në 11:11, duke shënuar epokën e re në planetin tonë – një zhvendosje e mirëfilltë e vetëdijes nga epoka e errët në epokën e artë.

Një tjetër gjë interesante në lidhje me numrin 11:11 është se duke i mbledhur numrat rezultati është katër, numri për transformimin dhe shpërbërjen e egos. Sa herë që shihni numrat përsëritës, konkretisht 11:11, kjo do të thotë që engjëjt dëshirojnë që ju të dini se jeni në rrugën e duhur dhe se ata do t’ju mbrojnë, pavarësisht nga vështirësitë me të cilat përballeni.

Gjatë kësaj kohe, ne duhet të bëhemi zotër të vetvetes, në vend që t’i nënshtrohemi negativitetit dhe kaosit që na rrethon. Ne fjalë për fjalë e krijojmë këtë botë për shkak të mungesës së vetëkontrollit, kështu që tani mësuesit tanë dëshirojnë të kujtojnë se duhet të rimarrim fuqinë tonë të brendshme dhe të mësojmë të qeverisim vetë, të mësojmë të bashkëjetojmë me të gjitha qeniet në planet.

Kjo është një kohë shumë tërheqëse në Tokë, përkundër asaj që ju shihni të ndodh rreth jush. Mund të duket e vështirë tani, por vazhdoni të mbështeteni tek engjëjt dhe dijeni se ata kanë qëllimet e tyre më të mira në zemrat e tyre. Ne të gjithë jemi një familje dhe në këtë jemi bashkë. Mos kërkoni ndonjë përgjigje jashtë vetes, pasi do të çojë vetëm në konfuzion më të madh dhe ndjenja të pafuqisë. Besoni në fuqinë e universit për t’ju ndihmuar të shëroheni dhe kur shihni 11:11 ndiqni mendimet tuaja dhe sigurohuni që dridhja juaj të jetë në përputhje me ato që dëshironi të shihni në realitetin tuaj fizik.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat