Zgjidh një nga këto simbole dhe zbulo në çfarë faze të jetës je tani - Bota Sot
Zgjidh një nga këto simbole dhe zbulo në çfarë faze të jetës je tani

Life style

Zgjidh një nga këto simbole dhe zbulo në çfarë faze të jetës je tani

Më: 6 nëntor 2019 Në ora: 21:11
Ilustrim

Në varësi të gjërave që kalojmë, personaliteti ynë kalon nëpër etapa të ndryshme. Është një përvojë që të gjithë e provojnë të paktën një herë në jetë. Megjithatë, disa prej nesh kanë nevojë për më shumë kohë për të kaluar disa faza, dhe kjo nuk ka asnjë lidhje me moshën. Për të kuptuar më mirë në cilën fazë jeni tani, shikoni imazhet dhe zgjidhni një nga simbolet që ju pëlqen më shumë. Besoni në intuitën tuaj dhe zbuloni në cilën fazë të jetës jeni tani!

1. Faza atletike

Kjo është faza më e papjekur tek një njeri. Ajo manifestohet me krenari dhe arrogancë. Kushdo që kalon në këtë fazë është veçanërisht i shqetësuar për mënyrën se si e shikojnë të tjerët. Njerëzit në këtë fazë jetojnë sikur të ishin qendra e universit. Ata nuk u kushtojnë vëmendje nevojave të të tjerëve dhe nuk duan të interesohen për ta. Narcizmi është tipari kryesor në këtë fazë, personi është gjithashtu i prirur për kritikë. Edhe pse ekzistojnë dy tendenca të kundërta, ato bashkëjetojnë në fazën atletike. Kjo nëse personi është shumë i sigurt ose ka vetëvlerësim të ulët.

2. Faza e luftës

Në këtë fazë personi është i pjekur dhe e kupton që është përgjegjës për të gjitha pasojat e vendimeve të tij. Fillon ta njohë këtë përgjegjësi para të tjerëve. Kjo fazë karakterizohet nga ambicie dhe një tendencë për të arritur gjithçka që keni planifikuar. Përpjekja për të ndryshuar botën përmes veprimeve dhe njohurive tuaja. Jo më kot kjo fazë quhet "luftë". Tani mësojmë të luftojmë për atë që duam dhe atë që besojmë. Për më tepër, personi bëhet më i motivuar për të arritur qëllimet.

3.Faza e deklarimit

Pas tejkalimit të dyshimeve të narcizmit, vjen momenti kur personi e kupton se jo vetëm që i duhet të fitojë përvojë, por edhe ta ndajë atë me njerëzit përreth tij. Në nivelin e mëparshëm, njeriu ka mësuar të marrë përgjegjësi për veprimet e tij. Përkundrazi, ai tani ka ardhur për t'i mësuar pasardhësit e tij të njëjtën gjë. Në këtë pikë, përveçse keni fëmijë, ju mendoni se çfarë mund të lini pas. Personi dëshiron të lërë një trashëgimi për të qenë krenar. Tani vlerat familjare janë përshkruar veçanërisht, që do të thotë që po përpiqeni të jeni një prind i mirë dhe po përpiqeni t'i bëni fëmijët tuaj të lumtur.

4. Etapa shpirtërore

Hapi i fundit është të njihni shpirtin tuaj. Kjo është kur filloni të kuptoni se sa jomateriale është bota. Përkundër rëndësisë së parasë, marrëdhënieve, fëmijëve dhe sukseseve të mëparshme, njeriu largohet prej tyre dhe në vend të kësaj preferon të njoh veten më mirë. Në këtë fazë vërejmë tendencën për unitet me botën shpirtërore. Ju filloni të trajtoni gjithçka me dhembshuri dhe mirësi pa pritur diçka në këmbim. Ky hap i fundit mund t’ju ​​bëjë vërtetë të lumtur.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat