Mënyra e mbajtjes së stilolapsit zbulon atë që fshihni nga të tjerët - Bota Sot
Mënyra e mbajtjes së stilolapsit zbulon atë që fshihni nga të tjerët

Life style

Mënyra e mbajtjes së stilolapsit zbulon atë që fshihni nga të tjerët

Më: 23 janar 2020 Në ora: 14:49
Ilustrim

Përmes këtij testi të personalitetit, ju do të jeni në gjendje të kuptoni kuptimin e disa veprimeve që spontanisht ndërmerrni çdo ditë. Personaliteti është bashkësia e ndjenjave, sjelljeve dhe qëndrimeve të një individi. Në përgjithësi, personaliteti është ajo që na lejon të dallohemi nga njëri-tjetri duke i garantuar secilit prej nesh një panel me karakteristika unike karakteristike.

Secili person ka karakteristika që e bëjnë atë unik. Për të kuptuar emocionet tuaja dhe motivimet tuaja të thella, ju duhet të gërmoni thellë dhe të zbuloni se kush jemi në të vërtetë. Më thuaj si e mban stilolapsin dhe unë do të tregoj kush je.

1.Nëse zgjidhni A: Ju jeni një person fleksibël. Në shikim të parë, ju jeni dikush që administron jetën e tyre bazuar në fuqinë e intuitës së tyre. Në fakt, ju keni një instinkt shumë të zhvilluar dhe merrni vendime bazuar në përshtypjen tuaj të parë. Sidoqoftë, ju i lejoni vetes përfitimin e dyshimit dhe mund të ndryshoni mendim pas shumë reflektimesh. Ju jeni të zgjuar dhe dini si të mblidhni tema të besueshme përpara se të filloni një debat.

Diplomat, menaxhoni problemet tuaja duke kërkuar harmoni dhe marrëveshje kolektive. Ju mendoni shumë për mënyrën se si silleni dhe si bashkëveproni me të tjerët. Ju jeni vetë-kritik dhe kur keni gabim, ju e pranoni atë pa shqetësime. Altruist, ju angazhoheni për të ofruar dashuri dhe mirëkuptim për të tjerët. Ju keni një zemër të mirë dhe jeni mirë me ata që ju rrethojnë. Sidoqoftë, ka raste kur mund të jesh tepër i sinqertë dhe të thuash fjalë fyese që njerëzit i kanë të vështira t’i pranojnë. Sigurohuni që të gjeni fjalët e duhura para se të jepni këshilla.

2.Nëse keni zgjedhur B: Ju jeni i zhytur në mendime. Ju nuk u besoni shumë të tjerëve dhe keni ndjenjën e mosbesimit ndaj ngjarjeve të jetës, kështu që ju merrni gjithë kohën që duhet të mendoni në mënyrë konkrete dhe logjike përpara se të merrni një vendim. Ju jeni po aq besnikë në dashuri sa në miqësi dhe njerëzit në përgjithësi ju besojnë. Ju mund të menaxhoni ekipe dhe t’i udhëzoni ata drejt suksesit duke i ftuar ata të krijojnë një strukturë realiste në projektet e tyre.

Në përgjithësi, nuk ju pëlqejnë të papriturat. Ju kurrë nuk merrni një rrezik dhe gjithçka që bëni është organizuar mirë. Parashikoni në mënyrë të përsosur ngjarjet duke analizuar vazhdimisht secilën situatë. Thënë kështu, ju duhet të mësoni të lëshoni presionin dhe të transferoni herë pas here disa aktivitete te të tjerët.

3.Nëse zgjidhni C: Ju keni probleme të merrni drejtimin. Shpesh ju mërzitni emocionet tuaja deri në atë pikë sa të mos jeni në gjendje të veproni në mënyrë objektive. Ndonjëherë ju reagoni shumë në situata të caktuara dhe shpesh kritikoheni për mungesë arsyetimi. Për më tepër, ju jeni të ndjeshëm dhe i jepni shumë rëndësi gjykimeve të të tjerëve.

Në fakt, ju keni pak vetëbesim dhe kjo shpesh ju detyron të kufizoni veten në një prekje nga pakujdesia dhe ftohtësia. Ju duhet të mësoni ta doni veten dhe ta vlerësoni veten në mënyrë që të lulëzoni në të gjitha fushat e jetës tuaj.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat