Ja pse ligji i tërheqjes nuk është duke punuar për ju!

Life style

Ja pse ligji i tërheqjes nuk është duke punuar për ju!

Më: 17 nëntor 2020 Në ora: 14:25
Ilustrim

Ligji i tërheqjes na tregon se jeni përgjegjës për tërheqjen e gjithçkaje që ndodhw në jetën tuaj. Njerëzit krijojnë energji dhe kanë aftësinë për të tërhequr gjërat sipas energjisë që krijojnë.

Nëse hedhim energji të mirë, ne do të tërheqim gjëra të mira, por nëse energjia jonë është negative, ne do të tërheqim gjëra të këqija. Shumë njerëz kuptojnë se si vepron ky ligj dhe përpiqen të përmirësojnë mendimet e tyre dhe të sjellin më shumë pozitivitet në jetën e tyre.

Megjithatë, ndonjëherë nuk është aq e lehtë.

Mendimi i mendimeve pozitive nuk është gjëja më e lehtë për të bërë, sidomos gjatë kohëve të vështira, qoftë financiare, emocionale apo personale. Gjërat që themi nuk janë gjithmonë të vërteta ndaj asaj që ndiejmë dhe ky është problemi më i madh që ju pengon të përfitoni nga ligji i tërheqjes.

Nëse gjithçka që bëjmë është të themi gjëra pozitive, ose të detyrohemi të mendojmë për mendime pozitive, atëherë nuk krijojmë energji pozitive.

Energjia fillestare negative është ende atje, është e fshehur. Ligji i tërheqjes është vetëm një koncept që përdoret për të ilustruar një sërë shenjash që kemi vënë në univers.

Mendimet tona janë këto shenja, por ato nuk mund ta ndryshojnë energjinë tonë negative vetë. Duhet të punojmë në ndjenjat që i kemi pas.

Ndjenjat tuaja janë tregues të mëdhenj se a jeni duke bërë përparime në përpjekjen tuaj për të përmirësuar energjinë tuaj.

Duke thënë se gjithçka është mirë nuk funksionon nëse ndjeheni të pakënaqur, të frikësuar, të trishtuar, të pakënaqur, të depresuar etj.

Edhe pse ligji i tërheqjes nuk bazohet vetëm në ndjenjat, ato mund t’ju ndihmojnë të njihni progresin tuaj.

Për më tepër, ligji i tërheqjes nuk i bën dëshirat tuaja të bëhen të vërteta në vetvete, gjithçka që bën është potencimi i veprimeve tuaja.

Nëse nuk keni një punë dhe nuk po bëni ndonjë gjë për të gjetur një punë tjetër përveç dërgimit të rezymës suaj dhe duke pritur që intervistat të vijnë tek ju, atëherë ligji i tërheqjes do t’ju bëjë këtë: mundësitë për të dërguar CV-në tuaj dhe shkoni në intervista.

Por, nëse e pranon se nuk po të bësh shumë fat dhe të fillosh të kërkosh punë të pavarura, ligji i tërheqjes do të të ndihmojë me atë derisa të arrish punën tënde të ëndërrave.

Të gjithë ne kemi kaluar sprova të mëdha në jetën tonë. Duhet të kujtojmë se nuk jemi vetëm. Ka mijëra njerëz të uritur, në dhimbje, dhe duke u abuzuar të gjithë në të gjithë botën.

Përpiquni të shmangni izolimin me problemet tuaja, pasi ligji i tërheqjes nuk shkon vetëm në një mënyrë, ai tërheq gjithashtu gjëra negative. Ky ligj nuk është i vetëdijshëm si ne, ai thjesht ekziston, prandaj duhet të mbani mend se ju jeni ai që e udhëzon atë.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat