Femrat janë si vera, sa më të vjetra, aq më të mira

Life style

Femrat janë si vera, sa më të vjetra, aq më të mira

Nga: D.B. Më: 22 dhjetor 2020 Në ora: 16:39
Foto Ilustrim

Tracey Cocks autore e një studimi për seksin dhe moshën e grave, eksperte e njohur për çështjet seksuale, jep gjashtë arsye përse damat e vjetra janë dashnore të shkëlqyeshme.

Dinë çfarë bëjnë
Femrat më në moshë kanë pasur punë me meshkuj të ndryshëm dhe probleme të ndryshme gjatë marrëdhënieve seksuale, ndaj pak gjëra mund t’i befasojnë. Mbase “rivalet” më të reja kanë cica më të forta dhe më të theksuara, mirëpo femrat e vjetra e dinë saktë se ç’duhet bërë me to.

Dinë të marrin gjërat nën kontroll
Meshkujt akoma dëshirojnë që femrat pjesën më të madhe të kohës të jenë të kujdesshme dhe ato presin që ata t’u ofrohen. Mirëpo, femrat më të vjetra dinë ta nuhasin edhe këtë gjë dhe dinë në mënyrën më subtile të paralajmërojnë që e dëshirojnë seksin.

Nuk nguten 
Femrat më të vjetra e pranojnë këtë dhe e përdorin këtë aftësi në mënyrën më të mirë të mundshme, e bëjnë më ngadalë dhe përpiqen që seksi të zgjasë sa më gjatë, në mënyrë që të kënaqen sa më shumë të dy palët.

Reagojnë pa ngurrim
Femrave më të vjetra nuk u vjen turp të zbulohen kur diçka u pëlqen në krevat. Kur bëni diçka siç duhet, ato do t’jua tregojnë.

Kanë vetëbesim
Shumica e femrave kur e arrijnë një moshë kanë më shumë vetëbesim, pa marrë parasysh sesi duken, andaj këtë gjë e shprehin mirë edhe në seks.

Nuk ngurrojnë ta mësojnë partnerin
Femrat më të vjetra janë mësuar që duhet të kërkojnë atë që dëshirojnë, andaj në këto kërkesa nuk ka të keqe. Damat më të reja frikësohen t’i orientojnë partnerët e tyre apo thjesht mendojnë që ai e di se çfarë duhet të bëjë. 

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat