Në pritje të ekuinoksit, përdorini këto ditë për të rishikuar, pranuar dhe dashuruar jetën dhe veten tuaj

Life style

Në pritje të ekuinoksit, përdorini këto ditë për të rishikuar, pranuar dhe dashuruar jetën dhe veten tuaj

Më: 17 mars 2021 Në ora: 10:18
Ilustrim

Mundohuni ta konsideroni këtë javë si një përgatitje për portën e madhe të energjisë të ekuinoksit të 21 marsit. Mundohuni ta jetoni këtë javë si një periudhë e kujtimeve, e punës për veten, e pastrimit. Përdorini këto ditë për të rishikuar, pranuar dhe dashuruar jetën tuaj dhe veten.

Lëreni egon të flasë dhe t’ju tregojë se keni dështuar në të gjitha rolet (ose pothuajse) dhe hapuni në anën tuaj shpirtërore, e cila do t’ju tregojë se gjithçka që ka ndodhur duhej të ndodhte dhe se dështimi nuk ekziston sepse ishit ju manifestimi i njerëzimit.

Imagjinoni dhe uroni që të mund të jetoni në një botë të re, të bërë nga paqja, harmonia, dashuria, vëllazëria, gëzimi.

Pranvera qoftë ripërtëritja e makro dhe mikrokozmosit.

Lërini të gjitha lidhjet e tjera përveç dëshirës për të vërtetën dhe dashurinë.

Dalloni brenda vetes zërat e dimensioneve të errëta anësore (mendjen, egon, gjykatësin e brendshëm, demonin) nga ato të anës së dritës (zemra, shpirti, vetëdija, vetja më e lartë, shpirti, mësuesi i brendshëm).

Por mbi të gjitha, falni veten, pranoni veten dhe ndryshoni qasjen tuaj ndaj vetes dhe ndaj gjërave, për t’u bërë një pikë referimi për të tjerët, një udhëzues i dritës.

Kjo është një javë shumë e rëndësishme.

Mos e neglizhoni veten, mos e lini pas dore.

Universi do t’ju ndihmojë nëse tregoni vetëm një qëllim për ta drejtuar veten drejt dritës. Pranoni atë që është dhe shkundni në energjitë e dashurisë. Gjithçka është perfekte.

Thjesht duhet të kemi sy për të “parë”.

Kurajë: transformimi i ndërgjegjes varet nga secili prej nesh.

Bëhuni punëtorë të dritës përmes pranimit, faljes, mirënjohjes.

Javë të mbarë për të gjithë …

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat