Frazat që meshkujt i thonë kur janë vërtet të dashuruar

Life style

Frazat që meshkujt i thonë kur janë vërtet të dashuruar

Më: 19 mars 2021 Në ora: 10:26
Ilustrim

Shpesh ne konsiderojmë se burrat janë më të drejtpërdrejtë dhe më pak të përqendruar në fjalë. Por nuk është asgjë më shumë sesa stereotip dhe normë shoqërore me të cilat burrat janë të detyruar të jetojnë. Një burrë është më “tërheqës” nëse është serioz dhe më pak komunikues. Thënë kjo, gjuha ka një fuqi të madhe: ajo është një mjet për të komunikuar dhe shprehur veten, qoftë me hollësi, me guxim apo sinqerisht.

8 frazat që burrat zakonisht i thonë kur ju duan vërtet:

Më kujton ty.

Kjo tregon se kur nuk jeni bashkë, ka gjëra që e lejojnë atë të mendojë për ju. Mendja e tij ka krijuar një kartë nostalgjike, me të cilën disa gjëra, simbole dhe përvoja të caktuara shoqërohen me ju.

Ai ju vendos një pseudonim.

Një burrë që të vendos një pseudonim është një njeri që dëshiron të jetë me ty. Por është gjithashtu një mënyrë për të qenë më pak zyrtarë dhe më afër jush. Duke ju vënë një pseudonim, ai thyen akullin dhe shpreson se jeni gjithnjë e më rehat me njëri-tjetrin.

Unë mund t’ju ndihmoj nëse dëshironi.

Nëse ai e thotë këtë, kjo tregon se ai dëshiron që ju të keni nevojë për të. Nëse është duke ofruar këshilla apo ndihmë fizike, nëse një burrë bën një përpjekje për t’ju ndihmuar, kjo është për shkak se ai dëshiron t’ju provojë se ju mund të mbështeteni tek ai. Në thelb, ai dëshiron t’ju tregojë se mund t’i besoni.

Më mungon.

Duke ju thënë se i mungoni, ai ju tregon se kujdeset për ju. Këtu nuk është rasti, nëse ju dërgon vetëm mesazhe natën vonë. Por nëse mungoni, në pushime ose në një udhëtim pune dhe ai ju tregon se e ka marrë malli, ai thjesht thotë se mungesa juaj ndihet dhe se është i trishtuar për këtë.

Unë jam këtu për ju.

Kur një burrë e thotë këtë, ai dëshiron të jetë pjesë e jetës tënde. Është njësoj si kur ai ju thotë se dëshiron t’ju ndihmojë: kjo është një shenjë e besueshmërisë së tij. Nëse ai ju tregon se është aty për ju, atëherë ai ju inkurajon të largoni barrierat tuaja. Është një mënyrë për të krijuar një lidhje më të fortë mes jush dhe për të kaluar nga “Unë” te “Ne”.

Ju jeni e bukur.

Nëse ai është një njeri flirtues dhe e thotë atë frazë shumë herët, sigurisht që nuk jeni e vetmja ndaj të cilit ai thotë gjëra për t’ju bërë të ndiheni të veçantë. Sidoqoftë, nëse ai nuk bën shumë komente për pamjen tuaj dhe vetëm herë pas here ju bën komplimente, atëherë ai është i sinqertë. Në fakt, kjo fjali nuk i referohet vetëm pamjes tuaj, por edhe bukurisë suaj të brendshme.

Jam i shqetësuar.

Nëse ai ju tregon se është i shqetësuar për një ngjarje në jetën e tij, kjo është një shenjë që ai po ju hapet dhe po zbulon cënueshmërinë e tij ndaj jush. Duke ju hapur derën, ai ju tregon se po ul mbrojtjen e tij dhe po ju beson. Nëse shqetësimet e tij kanë të bëjnë me ju, kjo është një shenjë që ai kujdeset për ju dhe dëshiron vetëm më të mirën për ju.

Më pëlqen; Unë të dua; Unë jam i dashuruar me ty.

Kjo është shenja më e dukshme! Duke qenë i guximshëm dhe duke zgjedhur këtë fjali, ai rrezikon të zbulojë se ndjenjat e tij nuk janë të ndërsjella. E megjithatë nëse ai zgjedh të shprehë ndjenjat e tij ndaj jush: ju sigurisht që i bëtë një përshtypje shumë të fortë.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat