Nëse dy njerëz janë të destinuar të jenë së bashku në një moment, ata do të gjejnë rrugën e tyre

Life style

Nëse dy njerëz janë të destinuar të jenë së bashku në një moment, ata do të gjejnë rrugën e tyre

Më: 26 shtator 2021 Në ora: 12:28
Ilustrim

Le të mos i emërojmë. Rastësisht apo jo, nuk ka rëndësi. Në fund të fundit, në situata të tilla, ajo që është e vërtetë dhe çfarë nuk është vështirë për t’u përcaktuar. Ky ishte i ashtuquajturi lajm i keq, tipi që çmend edhe shoqet tuaja, tipi me të cilin, kur e shihni herën e parë ju dini si do përfshiheni.

Tipi që njihni që nuk është për ju dhe thjeshtë futet automatikisht në kategorinë që kemi ne gratë me titullin: “Attention mobile cinema remove immediately”.

Por karma ka pamje të kundërt.

Ndërsa u përpoq të shpëtonte, ai u largua aq shumë sa u shfaq dhe i kujtoi që askush nuk do të ishte si ai. Se si askush nuk i vjen në mendje si ai.

Dhe pjesa më e keqe ishte se nuk mund të fshihej prej tij. Dhe u përpoq. E vetmja gjë që arriti të bënte ishte të dashurohej me të, edhe më shumë, nga dita në ditë.

Ai kujdesej për të pa e ditur madje, duke u siguruar që ajo të kishte ditë të mira pa i dërguar mesazhe të pakuptimta. Lidhja e tyre ishte mbi psikologët dhe përtej asaj psikologjike. Ai ndihej i paaftë për ta menaxhuar atë sepse nuk dëshironte ta lëndonte dhe ajo kishte frikë nga ndikimi që kishte mbi të, por ndjeu një siguri që nuk e kishte ndjerë kurrë më parë. Ishte si engjëlli i saj kujdestar. Gjithçka tek ai po e tërhiqte që në momentin e parë që ajo pretendoi të mos e shihte dhe kështu u ndje edhe ai. Ndoshta ai kishte më shumë frikë nga ajo për të cilën dikush kishte arritur ta donte për atë që është.

Këta të dy mund të mos kenë kurrë një marrëdhënie normale. Dhe mbase kështu duhet të jetë. Të duan njëri-tjetrin kaq afër, ndërsa në të njëjtën kohë kaq larg. Duke u munduar të ndalojnë së ndjeri në atë mënyrë. Për të luftuar dhe për t’i gjetur ato në fraksione të sekondës. Kështu janë dashuritë e mëdha. Janë shkatërruar dhe lindur për nga vetë intensiteti i tyre.

Por fundi i çmendurisë ka një ndryshim letrar. Të dy i përkisnin kategorisë që nuk kishte fund. Ajo ndaloi të frikësohej dhe vendosi ta jetonte atë dhe ai vendosi që duhej të gjente një mënyrë për ta pasur atë në jetën e tij, në mënyrë që të mos e humbte. Përveç kësaj, ai gjithmonë i tha asaj që, për sa kohë që ai kontrollon mendjen e saj, do të jetë e tij.

Fati i tyre i mirë dhe fat i mirë për ata që në kohën e tjetërsimit absolut të marrëdhënieve njerëzore rrezikojnë të jetojnë një të ardhme të madhe edhe pse e dinë që shanset janë kundër tyre…

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat