Maqedoni, katër komisione kuvendare sot mbajnë seanca - Bota Sot
Maqedoni, katër komisione kuvendare sot mbajnë seanca

Maqedonia

Maqedoni, katër komisione kuvendare sot mbajnë seanca

Më: 18 korrik 2019 Në ora: 09:02
Kuvedni i Maqedonisë Veriore

Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut sot do të mbajnë seanca Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, Komisioni për Shëndetësi, Komisioni për Financim dhe Buxhet, si dhe Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport.

Para Komisionit për Bujqësi janë propozim-ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për tokë bujqësore në lexim të dytë dhe të Ligjit për themelimin e Agjencisë për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural në lexim të parë, përderisa para Komisionit për Arsim janë Propozim-ligji për arsimin fillor dhe Propozim-ligji për arsimtarët dhe bashkëpunëtorët profesionistë në shkollat fillore dhe të mesme, të dyja në lexim të parë.

Propozim-ligji për ndryshime dhe emërime të Ligjit për mbrojtje të të drejtave të pacientëve në lexim të parë është në rend dite të Komisionit për Shëndetësi, ndërsa anëtarët e Komisionit për Financim dhe Buxhet do të debatojnë për Propozim-llogarinë përfundimtare të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2018, me Raport përfundimtar të revizorit të autorizuar shtetëror për revizionin e kryer harmonizimit për vitin 2018 të Buxhetit themelor.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat