Ministria e Transportit: Të bëhet dezinfektimi i hapësirave të përbashkëta në ndërtesat banesore - Bota Sot
Ministria e Transportit: Të bëhet dezinfektimi i hapësirave të përbashkëta në ndërtesat banesore

Maqedonia

Ministria e Transportit: Të bëhet dezinfektimi i hapësirave të përbashkëta në ndërtesat banesore

Më: 28 mars 2020 Në ora: 16:11
Foto ilustrim

Ministria e Transportit dhe Lidhjeve përmes Komisionit Rregullator për Banim dërgoi apet te të gjithë qytetarët të cilët jetojnë në ndërtesa kolektive t’i dezinfektojnë hapësirat e përbashkëta në ndërtesa.

“Sipas rekomandimeve të Shtabit koordinues kryesor, të gjitha bashkësitë e pronarëve të ndërtesave banesore si dhe menaxhuesit e ndërtesave banesore duhet të ndërmarrin aktivitete për dezinfektim të hapësirave të përbashkëta të ndërtesës banesore, si dhe në sipërfaqet rreth ndërtesave banesore të cilat janë në funksion të ndërtesave nga mjetet e mbledhura të llogarive të veçanta për fondin rezervë, nëse pajtohen pronarët e pjesëve të veçanta në objektin banesor për shfrytëzim të mjeteve për këtë qëllim”, citohet në kumtesën e Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve.

Rekomandimet e Shtabit koordinues kryesor janë në drejtim të parandalimit të përhapjes së koronavirusit.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat