Dha dorëheqje për tu bërë drejtor, Zaev e mashtroi Mukin e bëri drejtor Stevon

Maqedonia

Dha dorëheqje për tu bërë drejtor, Zaev e mashtroi Mukin e bëri drejtor Stevon

Më: 3 nëntor 2020 Në ora: 21:46
Zaev dhe Muhamed Zekiri

Deputeti shqiptar i LSDM-së, Muhamed Zekiri ditë më parë dha dorëheqje për tu bërë drejtor në Fondin Shëndetësor. Por sonte me një vendim të qeverisë në vend të Mukit Qeveria emëroi Stevo Krstevskin si drejtor për katër vitet e ardhshme në Fondin Shëndetësor të Sigurimeve.

Nuk dihet ende pse Zoran Zaev e mashtroi Mukin, por siç përflitet jozyrtarisht shkaku i mos emrimit të Mukit si drejtor vjen pasi ditë më parë në disa media doli një lajm se Muki ka marrë 70 mijë euro nga një biznismen.

Ndryshe Qeveria në seancën e sotme krahas vendimeve të shumta që ka marrë mbi masat për Covid 19, ka bërë edhe disa emërime kadrovike e mes tyre ka emëruar disa drejtor dhe zëvendës drejtor, dhe atë:

Qeveria ka emëruar bordin e ri të Telekom në përbërje të:

Shkodrane Zenuni Dardhishta

Bardhyl Nasufi

Nina Angelovska

Sadulla Duraku

Aqif Mehdiu

Ndërsa gjithashtu qeveria ka emëruar drejtorët si në vazhdim:

Elizabeta Naumovska – Drejtor në Qendrën për provim shtetërorë

Bekim Maksuti – Drejtor në Drejtorinë për mbrojtje dhe shpëtim

Stojance Angelov – Drejtor në Qendrën për menaxhim me kriza

Stevo Krstevski – Drejtor tek Fondi për sigurim shëndetësorë

Biljana Jovanovska – Drejtor në Fondin për sigurim pensional dhe invalidor

Senat Ahmedi – Drejtor në Inspektorain për vetqeverisje lokale.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat