Përmbaruesit bllokojnë llogarinë e VMRO-së, nuk janë paguar borxhet nga koha e Gruevskit

Maqedonia

Përmbaruesit bllokojnë llogarinë e VMRO-së, nuk janë paguar borxhet nga koha e Gruevskit

Më: 30 nëntor 2020 Në ora: 14:03
VMRO

Përmbaruesit bllokojnë llogarinë e VMRO-së, nuk janë paguar borxhet nga koha e Gruevskit

Llogaria e VMRO-DPMNE është bllokuar nga përmbaruesit për shkak të borxheve të papaguara, në lidhje me pikturat, pra kornizat e tyre që vendosen brenda selisë së partisë.

Gjegjësisht, tani për tani shuma që pala duhet të paguajë është e panjohur dhe informacionet thonë se ky është një borxh që buron nga koha e Nikolla Gruevskit, pra nën udhëheqjen e tij.

Këto fotografi u postuan pas ndërtimit të selisë së re të partisë dhe partia ende nuk zbulon emrin e kompanisë që bllokoi llogarinë e tyre.

Përmbaruesit bllokojnë llogarinë e VMRO-së, nuk janë paguar borxhet nga koha e Gruevskit

Llogaria e VMRO-DPMNE është bllokuar nga përmbaruesit për shkak të borxheve të papaguara, në lidhje me pikturat, pra kornizat e tyre që vendosen brenda selisë së partisë.

Gjegjësisht, tani për tani shuma që pala duhet të paguajë është e panjohur dhe informacionet thonë se ky është një borxh që buron nga koha e Nikolla Gruevskit, pra nën udhëheqjen e tij.

Këto fotografi u postuan pas ndërtimit të selisë së re të partisë dhe partia ende nuk zbulon emrin e kompanisë që bllokoi llogarinë e tyre.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat