Qeveria sot mbanë seancë, diskuton për tubacionin e gazit me Greqinë

Maqedonia

Qeveria sot mbanë seancë, diskuton për tubacionin e gazit me Greqinë

Më: 13 prill 2021 Në ora: 10:14
Foto ilustrim

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot, duke filluar nga ora 12:00, do të mbajë seancë të rregullt me ​​disa pika në rendin e ditës të programit të saj të punës dhe në interes të qytetarëve.

Në seancën e 65-të, sipas agjendës së propozuar, ministrat, me propozim të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, do të shqyrtojnë Projektligjin për Ndryshimin e Ligjit për Mësuesit dhe Bashkëpunëtorët Profesionalë në Shkollat ​​Fillore dhe të Mesme dhe Projektligjin mbi tekstet shkollore dhe materiale të tjera mësimore dhe didaktike në arsimin fillor dhe të mesëm.

Në seancën e Qeverisë, e cila do të mbahet online, do të shqyrtohet Informacioni mbi realizimin e projektit për ndërtimin e një tubacioni gazi ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Greqisë i paraqitur nga Shoqëria Aksionare për Aktivitete të Energjisë “Nacionale Burimet e Energjisë “- Shkup në pronësi të shtetit.

Vendimet dhe konkluzionet e seancës së 65 do të kumtohen për publikun përmes një deklarate sapo të përfundojë seanca.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat