Dashuria vjen gjithmonë për të të kujtuar thellësisht dhe qartë se kush je

Mediale Vip

Dashuria vjen gjithmonë për të të kujtuar thellësisht dhe qartë se kush je

Më: 19 prill 2021 Në ora: 15:15
Foto ilustrim

Sfidat vijnë për t’ju kujtuar thellësisht dhe qartë se kush je. Situatat e mira vijnë për t’ju kujtuar thellësisht dhe qartë se kush je. Njerëzit e duhur vijnë në jetën tuaj për t’ju kujtuar thellësisht dhe qartë se kush je. Situatat më të mira vijnë për t’ju kujtuar thellësisht dhe qartë se kush je. Dashuria vjen për t’ju kujtuar thellësisht dhe qartë se kush je. Kaq është.

Ndjenja e udhëtimit është e gjitha këtu.

Pjesa tjetër gjithashtu, mund të shihet si një film, i tërhequr nga kushtet më të mira, aktorët më të mirë, ngjarjet më të mira, për t’ju kujtuar se kush je.

Kjo është ajo që bën Shpirti juaj, sa me më mençuri, aq më e madhe është distanca që ke vendosur mes vetes dhe midis pjesëve të saj, disa që as nuk mund t’i njihni. 

Kur jeta ju vë në provë, kur ndesheni me një pengesë, kur humbni rrugën, ose diçka, kur një situatë ndryshon, është thirrja e Shpirtit tuaj, herë me pëshpëritje, herë me zë, për t’ju thirrur përsëri Ti.

Po për ty, para së gjithash.

Sepse nëse je larg vetes, energjia nuk rrjedh siç duhet, por Shpirti nuk dorëzohet kurrë, kurrë, gjithmonë ju ofron një mundësi të re.

Është dashuri.

Nëse hapni sytë dhe zemrën tuaj, do të bëheni gjithnjë e më të vetëdijshëm për të. Risia është dashuri, si momenti kur bie në të. Sfida është dashuri si bukuria. Dhimbja është dashuri si rehatia. Edhe shkrirja e dukshme është dashuri.

Dashuria mund të shfaqet pas shumë fytyrave, prapa shumë ngjarjeve, pas mundësive që hapen në forma nga më të ndryshme, por e vërteta është vetëm një.

Dashuria vjen gjithmonë për të të kujtuar thellësisht dhe qartë se kush je.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat