Elon Musk në prill bëhet personi më i pasur në botë - Bota Sot
Elon Musk në prill bëhet personi më i pasur në botë

Ndryshe

Elon Musk në prill bëhet personi më i pasur në botë

Më: 14 shkurt 2020 Në ora: 20:19
Elon Musk

Themeluesi dhe CEO i Tesla Elon Musk ka një paketë fitimprurëse të pagave me potencialin për ta bërë atë personin më të pasur në botë deri në mes të prillit, nëse prodhuesi i automjeteve elektrike vazhdon të rritet me normën e tij aktuale. 

Prodhuesi i makinave elektrike tashmë ka përmbushur disa objektiva financiarë që i duhen Musk, dhe kompania ka arritur një vlerë të tregut 100 miliardë dollarë gjatë një periudhe gjashtë muajore.

Tesla është kompaninë e dytë më të vlefshme e makinave në botë pas Toyota.

SHPËRNDAJE

0

0

PËLQEJE

 

 

20:09 / E Premte, 14 Shkurt 2020

Elon Musk në prill bëhet personi më i pasur në botë

 

Themeluesi dhe CEO i Tesla Elon Musk ka një paketë fitimprurëse të pagave me potencialin për ta bërë atë personin më të pasur në botë deri në mes të prillit, nëse prodhuesi i automjeteve elektrike vazhdon të rritet me normën e tij aktuale. 

Prodhuesi i makinave elektrike tashmë ka përmbushur disa objektiva financiarë që i duhen Musk, dhe kompania ka arritur një vlerë të tregut 100 miliardë dollarë gjatë një periudhe gjashtë muajore.

Tesla është kompaninë e dytë më të vlefshme e makinave në botë pas Toyota.

Musk aktualisht është personi i 25-të më i pasur në botë, me një vlerë totale neto prej 41.5 miliardë dollarë, pas bashkëshortes së ish-themeluesit të Amazon, Jeff Bezos, MacKenzie Bezos, i cili ka një vlerë neto prej 42.9 miliardë dollarë, sipas Bloomberg.

Jeff Bezos, ndërkohë, mban vendin e parë me 132 miliardë dollarë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat