Dhëmbi mbi 2 centimetërsh i djaloshit kanadez bëhet rekord botëror

Ndryshe

Dhëmbi mbi 2 centimetërsh i djaloshit kanadez bëhet rekord botëror

Më: 3 prill 2021 Në ora: 18:08
Luke Boulton

Një djalë nga Ontario hyri në librin e Guinness pasi një dhëmb qumështi i tërhequr nga dentisti ishte i gjatë mbi dy centimetra.

Luke Boulton, 9 vjeç, nga Peterborough, mori vesh nga Guinness se dhëmbi i tij, i hequr nga Dr.Chris McArthur, fitoi rekordin për dhëmbin më të gjatë të qumështit të nxjerrë.

Familja e Boulton tha se dhëmbi u hoq më 17 shtator 2019, kur djali ishte 8 vjeç, por ata vetëm kohët e fundit mësuan se kërkesa e tyre për rekordin botëror ishte pranuar dhe ata nuk kanë marrë ende një certifikatë zyrtare.

“Ishte pak shqetësuese në fillim të mendoje se ishte në gojën e dikujt”, i tha Craig Boulton, babai i djalit, për PTBO Kanada se kur pa për herë të parë dhëmbin e nxjerrë. “Ishte mjaft mbresëlënëse”, tha ai.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat