Pa jetë njerëzish s’ka biznese

Opinione

Pa jetë njerëzish s’ka biznese

Nga: Sami Arifi Më: 19 prill 2021 Në ora: 18:54
Sami Arifi

Model, se si të veprohet me masa shtërnguese apo liruese kundër Kovidit 19-të, për të penguar përhapjen e kësaj pandemie që po bëhet përmes viruesit infektues, janë shtetet që kanë sfiduar më së shumti gjerë më tani në këtë fatkeqësi.

-Lirimim i masave për biznese të veprimtarive të ndryshme sjellë kontakte në mes njerëzve dhe si pasoj vijnë prurje të mëdha të vdekjeve nga pandemia.

-Veprimit i qeverisë së RK-ës për ta penguar, me masa shtërnguese, përhapjen vdekjepruese nga Kovidi 19-të që po merrë jetëra të njerëzve deri 18-të në ditë, po vije nga ca grupacione të partive politike apo organizatave të vetëquajtura të pavarura që nuk e duan mirqenjen e qytetarëve të RK-ës.

-Prej shfaqjes së Koronavirusit e gjerë më tani unë gjendem në RF të Gjermanisë, asnjëherë, për shkakun e masave shtërnguese prej koronaviruesit nga shtetit gjerman, unë nuk pata rastin të pijë ndonjë kafe në restorane.

-Për shkakun e Koronaviruesit në RFGJ-së, ke mundë ushqimet në restorane përmes telefonit me i porositë dhe me i bartë me vetë për në shtëpi.

-Të hapura kanë qenë vetshërbimet për blerje të artikujve ushqimor, barnatoret dhe postat.

-Hapja e veprimtarive biznesore në gjendje aq ekcituese në RK-ës nga pandemia do të sjellë humbje edhe më të mëdha të jetërave të njerëzve.

-Pa jetë njerëzish nuk ka biznese.

-Masat ndëshkuese, sipas mendimit tim, duhet të lirohen për biznese vetëm atëherë kur të bëhet vaksionimi i popullatës mbi 60%, përndryshe do tö numrojmë prap nga zero.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat