Sot, më 22.12.2019 u bënë 4 vite nga humbja e më së shtrenjtës sonë.

Sa shumë fjalë kemi për të ia thënë asaj që na dha jetën, ajo që na mbushi plotë dashuri dhe lumturi.

Nënë ishe dhe do të mbetesh krenaria e familjes sonë.

E përkujtojnë djemtë: Shefqeti, Bashkimi, Vëllaznimi, Kujtimi, Mentori; vajzat: Serbezi, Florija, Lirija; mbesa Deniza; nipat: Leoni, Dani, Noli