Komuna e Prishtinës jep 120 bursa për studentët - Bota Sot
Komuna e Prishtinës jep 120 bursa për studentët

Prishtina

Komuna e Prishtinës jep 120 bursa për studentët

Më: 11 nëntor 2019 Në ora: 14:00
Komuna e Prishtinës

Komuna e Prishtinës ndanë 120 bursa për studentët që studiojnë në universitetet publike në Kosovë.

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e shpalljes në mjetet e informimit publik.

Aplikacioni merret dhe i plotësuar dorëzohet në sportelet e katit përdhesë të Komunës së Prishtinës (ndërtesa e vjetër), çdo ditë pune prej orës 10:00 deri 15:00.

Më poshtë gjeni kriteret për aplikim për bursën komunale:

Komuna e Prishtinës ndanë 120 bursa për studentet e studentët që studiojnë në universitetet publike të Kosovës, për vitin akademik 2019 /2020.

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e shpalljes në mjetet e informimit publik. Aplikacioni i kërkesës merret dhe i plotësuar dorëzohet në sportelet e katit përdhes të Komunës së Prishtinës (ndërtesa e vjetër), çdo ditë pune prej orës 10:00 deri 15:00.

Suksese!

#përkrahje #mundësi

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat