Haskuka: Prizreni kryeqytet i rinisë dhe i sportit

Prizreni

Haskuka: Prizreni kryeqytet i rinisë dhe i sportit

Më: 7 tetor 2021 Në ora: 09:44
Mytaher Haskuka

Kryetari aktual i cili po synon edhe një mandat qeverisës në Prizren, Mytaher Haskuka ka prezantuar programin qeverisës për katër vitet e ardhshme për kryeqytetin e rinisë dhe sportit.

Më poshtë sjellim postimin e Haskukës:

Programi qeverisës për katër vitet e ardhshme:

𝐏𝐫𝐢𝐳𝐫𝐞𝐧𝐢 𝐤𝐫𝐲𝐞𝐪𝐲𝐭𝐞𝐭 𝐢 𝐫𝐢𝐧𝐢𝐬𝐞̈ 𝐝𝐡𝐞 𝐢 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐭

34. Krijimi i mekanizmave për identifikim dhe mbështetje të nxënësve me talent

35. Shkolla verore për sport dhe rekreacion

36. Ndërtimi i një palestre sportive për basketboll dhe hendboll dhe ndërtimi i qendrës sportive multifunksionale (ping pong, boks dhe shah)

37. Ndërtimi i 11 terreneve sportive

38. Krijimi i parkut botanik për Universitetin e Prizrenit

39. Sigurimi i transportit për nxënësit e shkollave të mesme dhe universitare

40. Mbështetja e studentëve për studime jashtë vendit

41. Vazhdimi i ndërtimit të hapësirave të reja në shkolla fillore dhe të mesme

42. Funksionalizimi i katër çerdheve të reja publike

43. Monitorimi dhe vlerësimi i ambientit në shkolla

#BASHKËQEVERISIM! ✅ 144

𝑀𝑒̈ 𝑠ℎ𝑢𝑚𝑒̈ 𝑝𝑒̈𝑟 𝑃𝑟𝑖𝑧𝑟𝑒𝑛𝑖𝑛!

Mytaher Haskuka

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat