Drejtori rajonal Kolonel Faton Alija vizitoi stacionin policor ne Prizren

Prizreni

Drejtori rajonal Kolonel Faton Alija vizitoi stacionin policor ne Prizren

Më: 7 tetor 2021 Në ora: 16:42
Drejtori rajonal Kolonel Faton Alija vizitoi stacionin policor ne Prizren

Sot, në një vizite pune ne stacionin e Policisë në Prizren, ishte drejtori rajonal kolonel Faton Alija, ai u prit nga major Vehbi Zekolli, komandat i këtij stacioni me stafin e tije.

Qëllimi i vizitës ishte ne shenj përkrahje nga ana e DRP Prizren, për komandantin me rastin e pranimit te detyrës se re ne udhëheqjen e këtij stacion me rastin e emërimeve te cilat janë bere ne ketë stacion.

Drejtori i falënderoj për pritjen dhe i siguroj për mbështetje.

Të pranishmit e njoftuan drejtorin lidhur me gjendjen aktuale te sigurisë në zonëve e tyre të përgjegjësisë si dhe me sfidat me te cilat po përballen. Po asht e falënderuan drejtorin për mbështetjen dhe përkrahjen dhe gatishmërinë e tij për stacionin policor ne Prizren.

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat